"Bogdanović solidan", oduševljen i Luka Dončić, a koji je to Bogdanov stil?

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.08.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče Bogdana Bogdanovića.

Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool
Beta/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Povezane vesti

Sakramento Kingsi su uspeli da slave protiv Nju Orleans Pelikansa, najveće zasluge za trijumf idu na račun reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića.

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea je ubacio rekod karijere od 35 poena, već na poluvremenu imao je 24, pogodio je prvih pet šuteva koje je uzeo na utakmici, u prvom kvartalu je promaši jedino šut sa pola sa zvukom sirene.

Blistava partija došla je odmah nakon jedne od najslabijih u njegovoj NBA karijeri, kada je promašio 14 šuteva zaredom protiv Dalasa i potom pogodio 15. i jedini.

"Radio sam isto što radim i svakog dana. Ove večeri sam se zapalio, prethodne nisam. Možda je to zato što smo bili na nacionalnoj televiziji, pa sam morao malo da dam gas", izjavio je kroz smeh vidno raspoloženi Bogdanović nakon rekordne partije.


Sakramento ima još matematičke šanse da se domogne doigravanja, više OVDE, a Bogdanović je istakao da žali za utakmicama protiv Dalasa i San Antonija, kada su Kingsima izmakle pobede, ali ne očajava, navikao je na pritisak i njegov stil je da pobeđuje.

"Moj stil košarke je da pobeđujem na utakmicama i to svi znaju, ne moram o tome da pričam. Svi se trudimo kao tim da uđemo u plej-of, znamo šta je potrebno da uradimo. Korak po korak smo bliži tome, propustili smo već tri šanse, odnosno dve, budimo realni, 'oduvani' smo protiv Orlanda. Imali smo dve dosta dobre utakmice protiv Dalasa i San Antonija gde smo mogli da pobedimo barem jedanput, ali to je košarka, to se dešava, to je NBA i morate da budete spremni", dodao je Bogdanović.

Na društvenim mrežama se još uveliko piše o rekordnoj Bogdanovoj partiji, mnogi veruju da zaslužuje bolju šansu i da će po završetku sezone imati interesantnu situaciju sa ponudama, pošto postaje ograničeno slobodan igrač.

Bogdanovom partijom oduševljen je i as Dalasa Luka Dončić.

kosarka baner








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke