Bogdanović protiv Bogdanovića, ko je bolji šuter, a ko više igra za tim? Hezonja iznervirao Janisa, osveta za Božić?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.12.2018.
09:00
Izvor: Sportske.net

Uvek je zanimljivo kada se sretnu dvojica Bogdanovića, drama u Sakramentu. Hejvard kao nekad, Voriorsi se loše proveli u "Motor-Sitiju", a Hezonja sada čeka Božić...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Sakramento je izgleda naučio da igra odbranu, kada se rešava. Kingsi su zadržali Indijanu na dva koša u poslednja tri minuta, a Pejsersima je presudio Koli-Štajn zakucavanjem, 16 sekundi pre kraja.

Kingsi su slavili protiv Indijane, vratili se na 50% uspešnosti.

Bogdan Bogdanović je ubacio 20 poena, na drugoj strani prezimenjak je brojao do 27, Hrvat je bio odličan, vođa tima u odsustvu Oladipa, ali su na kraju on i Kolison promašili šut za pobedu.

"Bojan je dobio bitku sa koševima, on je bolji strelac, ja sam više za to da razigram saigrače", našalio se naš Bogi. Bjelica je ugradio 13 poena, 6 skokova u trijumf Kingsa koji počinju turneju u Feniksu u utorak.

Do trećeg trijumfa u nizu je stigao Boston, oporavili su se od krize, videli smo pravog Gordona Hejvarda, onog od pre povrede. Bivša zvezda Jute je ubacio 30 poena u Minesoti, dodao 9 skokova i 8 asistencija i pokazao da mu se samopouzdanje posle godinu pauze ponovo vraća.

Kod Minesote, Rouz 26 poena, ovo je četvrti poraz za "Vukove" u Minesoti, držali su priključak, ali su napravili 16 grešaka, suviše jeftino prodali nekoliko lopti, što je na kraju i odlučilo.

Džejms Harden je ubacio 30 poena, Hjuston je ponovo na 50%, nisu propustili šansu protiv Čikaga, "Bradonja" kaže da će sada, kada su zdravi početi da igraju kako mogu, vratili su se Kris Pol, Džerald Grin i Nene, pa će tim biti kompletan. Kod Bulsa, Lavin 29 poena, prva utakmica u sezoni posle povrede za Finca Markanena, 10 poena, 4 skoka, pozitivno je da nije osećao bol u laktu.

I Toronto je opravdao ulogu favorita, dobili su u Ohaju, Leonard je ubacio 34 poena Kavsima, pa iako nije igrao Kajl Lovri, vodeći tim lige je stigao do osme pobede u nizu.

Džon Vol je vodio Vašington sa 30 poena i 9 asistencija protiv Bruklina, neverovatno zvuči da Vizardsi imaju samo pobedu više od Netsa, doduše i dva poraza manje. Spustili su goste na 88 poena, Netsi su imali očajne procente šuta. Vizardsi su se posle košmarnog starta sezone malo stabilizovali, sada idu u Njujork kreću na turneju, to je na neki način dobra stvar, bolje igraju na strani ove sezone.

Poraz šampiona u Detroitu, Pistonsi su posle slabih, počeli da dobijaju i najbolje timove. Kari se vratio sa 27 poena, ali je Grifin sa 26 koševa, uz pomoć sve boljeg Stena Džonsona i Dramondovih 16 poena i 19 skokova bio prevaga. Dre je uhvatio osam lopti pod košem rivala, Pistonsi su loše šutirali bacanja, promašili sedam, imali i slabije procente od Voriorsa, ali agresivna odbrana i enerfija u odlučujućim trenucima su bili prevaga, očigledno Dvejn Kejsi radi odličan posao na severu Amerike, pošto je kao trener godine popio otkaz u Kanadi.

U prvom meču večeri, velika bitka i trijumf Niksa nad Milvokijem nakon dva produžetka.

Uspeli su da pobede najbolji napad lige, Kevin Knoks je postigao rekordan broj poena u kratkoj karijeri, ruki je ubacio 26 koševa, Adetokumbo je završio sa 33 i 19 skokova, a bio je ljut kao ris na Hezonju koji je jedine poene na utakmici postigao sttrašnim zakucavanjem, a onda provocirao Grka.

"Sledeći put ću mu nabiti lakat u grlo", kaže "Zver", timovi će igrati za Božić u Njujorku.


Sakramento - Indijana 111:110
Minesota - Boston 109:118
Hjuston - Čikago 121.105
Klivlend - Toronto 95:106
Vašington - Bruklin 102:88
Njujork - Milvoki 136:134 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke