Bogdanović i Lopez pokrenuli "Netse"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.04.2015.
23:39
Izvor: Sportske.net

Ekipa Bruklin Netsa uspela je da smanji rezultat u plej-of seriji istočne konferencije NBA lige protiv Atlante.

Beta/AP Photo/Mary Altaffer
Beta/AP Photo/Mary Altaffer

Povezane vesti

Atlanta je nakon prve dve utakmice na svom terenu vodila rezultatom 2:0, ali su Bruklin "Netsi" odličnom igrom prevashodno u odbrani uspeli da se vrate u igru.

Razlog za poraz ekipa Atlante mora da traži u veoma lošem šutu, velikom broju promašenih zicera i većem broju izgubljenih lopti (čak 16), a sve su to stvari u kojima su dominirali ove sezone.

Ključna je bila serija "Netsa" od 18:0 u drugom poluvremenu, Atlanta nije uspela da se vrati u meč nakon toga, pa je ekipa iz Bruklina slavila rezultatom 91:83 (31:16, 16:24, 20:22 i 24:21).

Bojan Bogdanović je odigrao odličan meč, uz sjajnog centra Bruka Lopeza i krilnog igrača Tadeusa Janga, ne samo što se tiče napadačkog učinka na ovom meču. Bruk Lopez je jedan od igrača koji je inicirao seriju od 18:0, a odgovorio je svim kritičarima da ima problema sa skokovima. Večeras ih je zabeležio 13 za novi dabl-dabl.

Bogdanović je zabeležio 19 poena, Lopez 22, Jang 18, a Džo Džonson 14. Igrao je i Mirza Teletović, ali za nešto više od tri minuta nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Na drugoj strani Kerol je imao 20 poena, Milsap 18. Pero Antić je zabeležio 7 poena uz 4 skoka, dok je totalno podbacio Kajl Korver koji je pogodio samo jednom iz osam pokušaja iz igre.

Bruklin je na ovaj način prekinuo seriju od 7 poraza u plej-of serijama.

Inače, pobednik ove serije ide u polufinalu konferencije na pobednika meča Vašington-Toronto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke