Bogdanović: "Džile zna da napravi rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.01.2016.
21:12
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović iskoristio je dolazak u Beograd da za srpske medije iznese svoje mišljenje o poslednjim dešavanjima u bivšem klubu.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović nenadano je dobio priliku da Božić provede u Beogradu pošto njegov Fenerbahče u petak gostuje Crvenoj zvezdi u okviru drugog kola TOP 16 faze Evrolige.

Dolazak u srpsku prestonicu Bogdanović je iskoristio da se u razgovoru za "Novosti" osvrne na poslednja dešavanja u KK Partizan NIS čiji je član bio do 2014. godine.

"Žao mi je Pere Božića. Prihvatio se uloge trenera u najtežem trenutku za Partizan. Pokušao je da pomogne. Nažalost, u košarci je kao u svakom sportu. Kada je sve dobro, zasluge idu igračima, a za loše rezultati, uvek ispašta trener" kazao je Bogdanović.

Košarkaški klub Partizan NIS otpustio je Petra Božića posle četiri vezana poraza u ABA ligi, a kormilo je preuzeo iskusniji Aleksandar Džikić sa kojim je Bogdanović sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama.

"Džile je sjajan stručnjak, veliki Partizanovac, s kojim sam imao priliku da sarađujem u reprezentaciji. Potpuno je posvećen košarci, s neverovatnim osećajem za mlade i znanjem da napravi rezultat" istakao je Bogdanović.

Crno-beli se uoči 19. kola regionalne košarkaške lige nalaze na poslednjem mestu na tabeli pa će Aleksandar Džikić pokušati da trgne ekipu i obezbedi opstanak.

Što se tiče Bogdana Bogdanovića, Srbin će drugi put u tekućoj sezoni igrati pred beogradskom publikom protiv Crvene zvezde Telekom u petak od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Thursday, 07.01.2016
22:49

Stigao Derel Vilijams.2,03m visoki k.centar tip Džonsa.Nadam se da će Džikić svojim znanjem uspjeti izvući Partizan i možda dovesti do pozicije 6. koja vodi u eurokup

avatar
Black Tooth
Friday, 08.01.2016
17:13

jako tesko jer od 8 preostalih moramo 6 da dobijemo a igramo sa cedevitom budocnosti i ilr tesko jako tesko

avatar
Blazer
Saturday, 09.01.2016
10:21

ne mora 6 mogu i 4 pobjede biti dovoljno