Bogdanovi prvi utisci sa debija, otkrio i šta mu je rekao Vins Karter

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.10.2017.
15:25
Izvor: Sportske.net

Kao što znate, Bogdan Bogdanović noćas je imao ''vatreno krštenje'' u dresu Sakramento Kingsa, a posle meča je u razgovoru sa američkim novinarima izneo svoje prve utiske.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Podsetimo, Bogdan je na debiju u predsezoni odigrao 15 minuta protiv San Antonio Sparsa (106-100), upisao dva poena, a prilikom ulaska u igru veteran Vins Karter mu je pružio podršku.

Više o tome u vestima u prilogu, a posle meča Bogdan je u razgovoru za ''abc10.com'' priznao da su ga neke stvari iznenadile.

''Neverovatno, iznenadilo me je što se i utakmice u predsezoni ovako prate. Drugi šok za mene je bio kad su me uveli u igru. Pomislio sam: 'Vau, znaju me ovde'. Neverovatan trenutak, konačno sam tu...

Osećam leptiriće po stomaku, ne znam još kako da reagujem na sve ovo'', istakao je Bogdan.

Uporedio je i reakcije navijača Kingsa sa onima u Evropi.

''Slično je kao u Evropi, oni znaju i kada da reaguju na sudijske odluke. U predsezoni i treneri i igrači pokušavaju da osete igru, da osete teren, navijače... Za mene je sve novo'', naglasio je Bogdanović i dodao:

''Drugačiji je ritam, drugačiji ambijent. Imao sam 15 minuta na terenu, moram da se prilagodim, da shvatim neke stvari. Na primer, kako je najbolje da se zagrejem, da li da se na početku trudim da ne komplikujem dok se ne prilagodim... Sve mi je ovo novo'', poovio je Bogdanović.

Na pitanje novinara, otkrio je i šta mu je Karter rekao prilikom ulaska u igru i kako se osećao dok je čuvao Manua Đinobilija.

Foto: AP Photo/Rich Pedroncelli

djinobili bogdanovic

''Samo mi je rekao: 'Idi, uhvati ga, tvoj je', ništa posebno. Ali, kad se setim koliko sam njegovih klipova gledao... Posebno Manua Đinobilija, on je u Evropi neverovatno popularan. Naravno, i Vins je planetarna zvezda. Neverovatni su'', istakao je Bogdanović i na kraju izneo nekoliko najjačih utisaka sa utakmice protiv Sparsa.

''Navijači, pobeda, izlazak na teren...''.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manitu
Tuesday, 03.10.2017
18:34
avatar
Žex_plavac
Tuesday, 03.10.2017
17:00

Samo lagano majstore. I nemoj da te guja ujede da uzalud blejim uz NBA do rane zore xD

avatar
GuzinaDanilo
Tuesday, 03.10.2017
16:23

Mislim da je Vins pomislio na trenutak, priliku koju Bogdan ima. Kako god, dosta sreće! 😉

avatar
GuzinaDanilo
Tuesday, 03.10.2017
16:17

Verovatno je mislio na trenutak, priliku koju Bogdan sad ima. Kako god, nek da sve od sebe!