Bogdanova najslabija partija karijere, Beli raspoložen, Luka silni!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.08.2020.
23:23
Izvor: Sportske.net

Sakramento može polako da se oprašta od plej-ofa.

AP Photo/Richard W. Rodriguez
AP Photo/Richard W. Rodriguez

Povezane vesti

Šanse Sakramenta su sve manje i manje.

Dalas je danas slavio posle produžetka rezultatom 114:110.

Osim kada je bio 2:0 i 4:3, ekipa Dalasa danas nije imala prednost do pred sam kraj. Sakramento je držao konce igre u svojim rukama, i pored činjenice da Bogdan Bogdanović nije bio raspoložen. Prednost se kretala između 3 i 10 poena razlike skoro čitav meč, ali je na kraju Dončić pogurao svoj tim.

Trojkom Nemanje Bjelice Sakramento odlazi na velikih +10 početkom poslednje deonice, ali je prednost istopljena zahvaljujući fantastičnom Dončiću koji je pogađao, ali i razigravao svoje saigrače.

Ipak, na -1 ponovo na scenu stupa Bjelica i pogađa trojku sa 9 metara!

Egal u poslednja dva minuta, dosta promašaja, tačnije, apsolutno niko nije uspeo da pogodi, pa se otišlo u produžetke.

Foks je preuzeo odgovornost u Sakramentu na startu produžetka, a onda je trojku postigao Badi Hild. Ipak, Dalas je prešao u prednost preko fantastičnog Dončića, a ključnu trojku postiže Kleber.

Kod pobednika najefikasniji Dončić koji je postigao novi tripl-dabl, 34 poena, 20 skokova i 12 asistencija. Foks najbolji kod Sakramenta sa 28 poena i 8 asistencija.

Boban Marjanović 1 poen za 6 minuta, uz 2 skoka. Bogdan Bogdanović nikad slabiji, 1-15 iz igre, pogodio je samo jednu trojku i to na 4 sekunde do kraja. Bjelica 12 poena i 13 skokova, šteta što nije bio prvi izbor u napadu jer je bio prilično raspoložen u poslednjoj deonici.

Baner Liga Sampiona


U prvom meču dana Milvoki je razočarao, poražen je od Bruklina sa 116:119 uz slabiju igru Janisa Antetokunpa koji je imao samo 16 poena, 6 skokova i 4 asistencije, ali je igrao samo 15 minuta.

Najefikasniji na ovoj utakmici je bio Timoti Luvavu, nekadašnji košarkaš Mege, koji je zabeležio rekord karijere sa 26 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke