Bogdanov transfer spas za praznu crno-belu kasu!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
15:36
Izvor: Sportske.net

U iščekivanju zvaničnih potvrda transfera Bogdana Bogdanovića u turski Fenerbahče, ''procurele'' su i prve informacije o visini zarade koju mogu da očekuju crno-beli.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Posle višenedeljnih nagađanja da li će Bogdan Bogdanović ostati u Partizanu, ili će do odlaska u NBA ligu nastupati u nekom bogatijem evroligaškom klubu, izgleda da dileme više nema.

Turski Fenerbahče je izašao sa konkretnom, veoma primamljivom ponudom, a neke od detalja ovog gotovo izvesnog Bogdanovićevog transfera u ekipu koju vodi Željko Obradović, izneo je poznati košarkaški novinar Dejvid Pik.

On je na svom Tviter profilu potvrdio da je Bogdanović postigao dogovor o četvorogodišnjoj vernosti Fenerbahčeu, uz opciju da posle dve sezone može u NBA ligu. Visina transfera, prema ovim podacima, iznosi 3.4 miliona evra, ali ono što navijače Partizana sigurno najviše zanima jeste podatak koliko će zaraditi Partizan.

Isti izvor navodi da su Turci spremni da na ime obeštećenja izdvoje 1.3 miliona evra, što je suma koja bi značajno promenila veoma tešku finansijsku situaciju u Partizanu.

Naravno, još uvek treba sačekati da se transfer i definitivno potvrdi, jer se pre nekoliko dana pojavila i informacija da je i moskovski CSKA ušao u trku za Bogdana. Da li su posle ovoga Rusi i definitivno odustali, ili nekom još povoljnijom ponudom kogu da dovedu do novog preokreta u celoj ovoj priči?

U svakom slučaju, crno-beli nemaju mnogo vremena za razmišljanje i oklevanje, bez obzira na to koliko im je Bogdanović značio u minuloj sezoni...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke