Bogdanomanija u Istanbulu!

Autor: Pavle Knežević
subota 02.09.2017.
15:18
Izvor: Sportske.net

Za Srbiju će danas navijati i domaći navijači. Pogađate i sami zašto.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Srbija će danas biti pojačana i domaćim navijačima.

Srbija svoje mečeve prve faze igra u areni u kojoj igra i Fenerbahče. I tokom utakmice sa Letonijom i pred današnji susret sa Rusijom u hali i oko nje, mogu se videti ljudi različitih uzrasta u žuto-plavim dresovima evropskog prvaka. Ali, to nije lokal-patriotizam, niti navijačko osvajanje teritorije.

Ne, svi oni, od najmanje dece do penzionera, došli su da još malo uživaju u partijama svog idola i voe naše reprezentacije Bogdana Bogdanovića. Čak i na zagrevanju, sat vremena pre početka utakmice, moglo se čuti skandiranje novom beku Sakramenta.A tu su bili i obožavaoci sa transparentima.

Pogledajte i posluštajte i sami šta smo zabeležili danas.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolaus
Saturday, 02.09.2017
15:36

Priznajem, bio sam skeptik povodom njegovog napretka. Sve sto mogu da kazem je da sam pogresio i da Bogdan igra kao zmaj. Pored njega sjajno su igrali juce i Jovic, Lucic, Guduric.. Mislim da Lazicu treba dati vise prostora u igri. I da, moze ovo prvenstvo da nam donese nesto vise i od medalje, moze da nam donese buducnost srpske kosarke i nove lidere. Jbg mora se nekad i bez Tea igrati. Tako da momci samo jakoooo, svi smo uz vas !!!!