Bogdan 'zbunjen' - Koga su vređale "Delije"?

Autor: Beta Beta
subota 09.01.2016.
00:09
Izvor: Beta

Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović nije propustio priliku da "bocne" navijače Crvene zvezde Telekom posle večerašnje pobede Fenerbahčea.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala "fenomenalnu utakmicu" i ocenio da je igrači Crvene zvezde igraju sa strahom.

"Otvorili smo sjajnu utakmicu, nismo im dali dosta lakih poena u drugoj četvtrtini, kao u prvoj. U drugom poluvremenu, na kraju treće i početkom četvrte igrali smo prilično dobro. Nadigrali smo ih timskom igrom, uvek je bilo 'ekstra' pasa, uvek je bio neko sam", rekao je Bogdanović.

"Mislim da Crvena zvezda igra malo u strahu, da li zbog publike ili nečeg drugog, ne znam", dodao je.

Fenerbahče je sa 88:65 savladao Zvezdu u Pioniru, u drugom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige. Turski klub je tako i treći put ove sezone bio bolji od crveno-belih.

"Dosta utakmica su ove sezone ispustili u finišu. Gubili su mnogo toga u zadnjim červrtinama. Moraju da porade na tome", rekao je Bogdanović.

On je ocenio da je Fenerbahče jedna od najjačih ekipa u Evropi ukoliko igra timski.

Na pitanje novinara da prokomentariše uvrede navijača pre i tokom utakmice, bivši košarkaš Partizana rekao je uz osmeh "Ne znam da li su to govorili Kinsiju ili meni".

Makedonski košarkaš u redovima Fenerbahčea Pero Antić, inače navijač crveno-belih, rekao je da se istovremeno oseća "srećno i tužno".

"Srećan sam i tužan u istom vreme... Nikada u karijeri nisam toliko utakmica igrao protiv Zvezde, a u dva meseca čak triput. Žao mi je delija, ali šta je tu je. Moramo da radimo svoji posao... Malo je teško da čuješ neke što voliš i koji te vole da ti zvižde i da te vredjaju, ali razumem ih", rekao je Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 09.01.2016
02:52

Samo jedan Klub!nSamo jedan Grad!nSamo Fener!nSamo Carigrad!!!nnFenerbahçe öne!nFener napred!

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 09.01.2016
01:38

Nije ovo nista, umeli su oni i da ga vredjaju i gadjaju dok lezi na zemlji.