Bogdan za ''Sportske'': ''I Veseli u Feneru? Bilo bi super!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.07.2014.
15:35
Izvor: Sportske.net

U jednom delu razgovora sa novinarima danas na Kopaoniku, Bogdan Bogdanović i Vasa Micić su govorili i o svojim transferima u inostranstvo. Bogdan je već u Fenerbahčeu, Micić čeka ozvaničenje saradnje sa Pešićevim Bajernom.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Zajedničko za Bogdana Bogdanovića i Vasilija Micića je da su ovog leta promenili klubove, karijere će nastaviti u inostranstvu - Bogdan u Fenerbahčeu, a Micić u Bajernu, premda on još uvek nije stavio paraf.

I jedan i drugi veruju da su napravili značajne poteze u karijerama.

''Novo iskustvo za mene. Pravi korak u pravo vreme. Nadam se svemu najboljem u nastavku karijere'', istakao je Bogdanović i dodao da se raduje saradnji sa Željkom Obradovićem.

Postoji mogućnost da sa Bogdanovićem u narednoj sezoni zaigra i još jedan od ljubimaca Partizanovih navijača - Jan Veseli.

''Je li potpisao? Ja bih voleo da dođe. Znam ga dosta dobro, u kontaktu smo od ranije i bilo bi mi veoma drago da dođe", naglašava Bogdanović u odgovoru na naše pitanje na tu temu.

Micić još uvek očekuje da se saradnja sa Bajernom ozvaniči, ali je uveren da nekih iznenađenja neće biti.

micic
Foto: Sportske.net

''Još uvek nisam sve obavio oko novog ugovora ali se nadam da ću karijeru nastaviti u Bajernu. Mnogo mi je drago da ću raditi sa Pešićem. Kada je bio u Zvezdi trebalo je tamo da pređem i drago mi je kad već idem iz zemlje da ću sarađivati sa njim'', izjavio je Micić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke