"Bogdan" već čovek od poverenja, "Bugi" servirao hladnu osvetu Divcu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.10.2017.
09:12
Izvor: Sportske.net

Povratak u grad Kazins obeležio na neverovatan način, deo cele priče i Bogdanović koji je pokazao da se u njega tim može pouzdati. Kelti slavili protiv "Zveri", Grifin pobedio sirenu...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Pretpostavljalo se, DeMarkus Kazins je imao poseban motiv. Vratio se u Sakramento, od prve sekunde maltretirao Kingse, ubacio im je 41 poen, imao 23 skoka, sam pobedio bivši tim. Pogodio je trojku u finišu, održao prednost Pelikansa koji su na poluvremenu bili u minusu 14 poena.

Publika ga je dočekala ovacijama, ni njemu samom nije bilo lako, na kraju da se on pitao ostao bi u Sakramentu.

Kod Kingsa, Bogdanović šesti čovek, ubacio je 10 poena, promašio obe trojke, imao 4 asistencije i 2 skoka. Imao je nekoliko sjajnih poteza, a koliko poverenje u njega ima kouč Džorger neka posvedoči činjenica da je bio na parketu kada se rezultat lomio.

Klipersi su isčupali pobedu u Oregonu, start 4-0 za tim iz El Eja, ponovo Grifin odličan 25 poena, Teo je povređen, Beverli je ubacio 13, Ostin Rivers 16 poena. U drami na kraju Grifin je pogodio trojku sa sirenom i šokirao domaće navijače.

Mark Gasol ponovo ključ, 25 poena i 13 skokova, Grizliji su na 4-1, slavili su protiv Dalasa koji je izgubio pet od šest mečeva. Harison Barns je novi lider Mavsa, 22 poena, 11 skokova, ovo je bio drugi meč dva tima u 24 časa, ali za razliku od Teksasa, sada "Grizliji" mnogo spremniji, iako su u finišu prokockali veliku prednost. Na kraju, Konli je sa pet poena prelomio utakmicu.

Posle dva startna poraza, tri pobede za Boston. Kajri Irving ih je sa 24 poena i 7 asistencija vodio do trijumfa u Milvokiju. Preživeli su Adetokumba koji je dao 28 poena, imao 10 skokova i 7 asistencija. Al Horford odličan za Kelte, 27 poena, u prvom poluvremenu su zaustavili "Grčku zver", baš Horford je igrao odlično u odbrani. Meč je odigran u MECCA Areni, nekadašnjem domu Baksa, ovde su igrali do 1998. kada su se preselili u "Bredli centar". Na ovaj način su obeležili pola veka postojanja, naredne sezone i sadašnja dvorana odlazi u istoriju, sele se u novu dvoranu.

I na kraju, pobeda Čikaga, prva ove sezone, dobili su Atlantu, Lopez je ubacio 16 poena, gostima nisu pomogle ni trojke Belinelija, Italijan je spakovao pet, sa 23 poena bio najefikasniji akter meča.

Rezultati:

Sakramento - Nju Orleans 106:114
Portland - LA Klipers 103:104
Memfis - Dalas 96:91
Milvoki - Boston 89:96
Čikago - Atlanta 91:86

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke