Bogdan uveren, "Kraljevi" će biti još bolji

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 26.11.2018.
12:15
Izvor: Sportske.net

Sakramento je iznenadio mnoge na početku sezone, mogu li da nastave u dobrom ritmu?

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Ekipa Sakramento Kingsa nakon 20 odigranih mečeva ima skor od 10 pobeda i isto toliko poraza, nalaze se na 11. mestu Zapada, gde je konkurencija jača nego ikada.

Do nedavno su bili među prvih osam, ali su najpre doživeli poraz od Golden Stejta i to veoma tesan, može se reći da ih je jedan defanzivni skok delio od trijumfa nad šampionima.

Sinoć su još jednom poraženi, Juta im je "utrpala" 133 poena, nisu pomogle ni dobre partije srpskog dvojca Bogdanović - Bjelica.

Bivši bek Partizana i Fenerbahčea je ubacio 20 poena, dok je Bjelica meč završio sa 12 poena i bez promašaja iz igre.

Nakon utakmice je Bogdanović davao izjave za medije, govorio je o sinoćnjem porazu, sjajnoj partiji Rikija Rubija, ali i o tome šta se nalazi pred Kingsima u budućnosti.

"Nismo očekivali da će se ovo desiti, ali ovo je NBA. Posle dve uzastopne pobede teško nam je pao poraz od Golden Stejta i nije lako oporaviti se za manje od 24 sata. Oni su ovde bili od sinoć i čekali su nas, igrali smo i pre tri dana. Ali to je uobičajena stvar i dešava se.

Rubio je agresivan, stvarno dobar plejmjeker. Jedan od razloga što smo tamo pobedili je i taj što nije pogađao kao večeras. Večeras je bio dobar.

Znam da mnogo momaka iz ove svlačionice i navijača nije očekvialo da ćemo krenuti sezonu sa 10-10, ali sam video koliko talenta imamo prošle godine i bilo je vreme i mislim da ćemo od
ovog trenutka biti samo bolji", rekao je srpski košarkaš.

Bogdanović je sezonu počeo van stroja zbog povrede, po povratku je najpre na parket ulazio sa klupe, a juče je protiv Džezera upisao svoj prvi start u sezoni.

"Mogu da radim sve na terenu i imam samopouzdanja, uvek kažem, kad god trebam timu biću tu za njih. Na oba kraja terena se osećam dobro", jasan je bio Bogdan Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke