Bogdan uporedio ''Grobare'' sa navijačima Fenera - Evo u čemu je razlika!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.05.2016.
17:24
Izvor: Sportske.net

Uoči F4 Evrolige, Bogdan Bogdanović je u intervjuu za ''Eurohoops'' napravio osvrt na tekuću sezonu koju bi mogao da kruniše i titulom prvaka Evrope sa Fenerbahčeom. U razgovoru se dotakao i teme navijača, pa nije izostalo ni poređenje Fenerovih pristalic

twitter: @FBBasketbol
twitter: @FBBasketbol

Povezane vesti

Ekipa Fenerbahčea će i ove sezone učestvovati na završnom turniru Evrolige u Berlinu, a za razliku od prošle godine, uloga Bogdana Bogdanovića u Obradovićevom timu sada je mnogo značajnija.

Bogdan bi trebalo da bude jedan od ključnih igrača ekipe iz Istanbula u pohodu na evropski tron.

Na opasku da je ove sezone napredovao, Bogdan ovako odgovara.

''Ja zaista nemam tajni. Radim normalno, kao i čitave godine. Od kada sam došao, radim na istom nivou, tako je i sada, ništa se nije promenilo, ali sada imam dosta samopouzdanja i vere u sopstvene mogućnosti'',
objašnjava Bogdanović.

Ove sezone je u nekoliko navrata rešavao važne mečeve pogocima u poslednjim sekundama.

''Ponekad gađam sa velikih udaljenosti, ali to je nešto na čemu zapravo ne možete da radite. Kada sam bio dečak, zamišljao sam da pogađam poslednji šut. Govorio sam 3,2,1... i pogađao. Radio sam to mnogo puta. I sada to radim ponekad, ali to nije deo vežbanj'', ističe Bogdan.

Dok je igrao u Partizanu, bio je ljubimac navijača crno-belih, a kako vreme prolazi, i pristalice Fenerbahčea zahvata sve veća ''Bogdanomanija''. Naravno, usledilo je njegovo poređenje navijača ova dva kluba.

Foto: Beta/Branislav Božić

grobari

''Dve možda najbolje utakmice koje sam odigrao pred navijačima svog kluba bile su dve nedavne protiv Reala u četvrtfinalu Evrolige. Posebno tu mislim na drugu utakmicu, kada je atmosfera bila neverovatna.

Partizan ima jako dobre navijače, a razlika je što u Turskoj najveći broj navijača ne prati košarku previše, već fudbal. Ponekad ne znaju kako da odreaguju na sudijske odluke i kako da podrže tim kada je to najvažnije.

Ipak, ove sezone su se popravili. Protivnicima je teško da igraju ovde. Videli ste samo drugi meč protiv Reala", zaključio je Bogdanović.

U Partizanu je sarađivao sa trofejnim Duškom Vujoševićem, a u Feneru ima privilegiju da ga sa klupe vodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović.

"On je neverovatan trener. Ne znam kako da opišem njegov posao zato što je neverovatan u svakom aspektu toga što radi, kada su sve pozicije u pitanju. Celo moje iskustvo sa njim je najbolje moguće", ističe Bogdanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.05.2016
17:28

Drugim recima, Partizanova publika je kosarkaski vrhunski obrazovana - nije to nista novo, mi mozemo da napravimo atmosferu i sa 300 ljudi!

avatar
Wednesday, 11.05.2016
18:14

Naravno ...!!!Najobrazovanija u Evropi !

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 11.05.2016
20:22

Naravno brrreeeee naravno naravno

avatar
Wednesday, 11.05.2016
18:57