Bogdan "upao" u petorku, malo nedostajalo za podvig karijere, ostali Srbi samo posmatrači

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.01.2019.
08:47
Izvor: Sportske.net

Sakramento isceđen protiv odmornih Kanađana nije imao šansu, ali je Bogdanović odigrao odličnu utakmice. Knjiga spala na jedno slovo, kad su naši u pitanju. Kokoškov hoda po trnju...

Beta/AP Photo/Steve Yeater
Beta/AP Photo/Steve Yeater

Povezane vesti

I bez Kavija Leonarda odmorni Toronto bio je prejak za Kingse. Istrošeni gosti nisu našli rešenja za raspoložene Kanađane koje su predvodili Lovri i VanFlit sa po 19 poena, Siakam je dodao 18.

Gosti bez tri startera, D'Arona Foksa, Bjelice koji je lakše povređen i Imana Šamperta koji je odmarao. Uskočili su prvi pik Begli koji je pokazao koliko može sa 22 poena i 11 skokova i naš Bogdanović takođe kao starter sa 16 poena, imao je 9 asistencija, 8 skokova i 3 ukradene lopte.

Preko granice se teško pobeđuje, Toronto je dobio deset u nizu, klupski rekord je 12.

Sakramento na povratku kući igra u Tenesiju u petak protiv "Grizlija".

Sansi su bili lak plen za Minesotu i Taunsa. KAT je ubacio 25 poena, imao 18 skokova i 7 asistencija, gosti su na poluvremenu bili na +15, dosadilo je, ista priča, Feniks svaki meč juri rezultat.

Oni su u nedelju pali u Minesoti posle Rouzovog koša u poslednjoj sekundi, sada su kod kuće pružili mnogo slabiji otpor, igrali su bez Ejtona, nije Buker je isključen, povredio se TiDžej Voren, nevolja za nevoljom za Igora Kokoškova.

DeAndre Džordan je bio motivisan protiv svojih Klipsa, ubacio je 13 poena, imao 16 skokova i 4 blokade, Dončić se propisno ispomašivao, trojke 0 od 8, završio je sa 17 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Ali, pobeda Mavsa nije dolazila u pitanje, rival je promašio 16 šuteva u nizu u nastavku, šesti poraz za Kliperse u sedam mečeva, posle odličnog starta, izgleda da ostaju bez daha i da će se brzo naći tamo gde kvalitetom pripadaju. Teodosić i Marjanović osuđeni na klupu...

Pol Džordž je ubacio Oklahomi 36 poena, imao je 8 skokova, 5 ukradenih lopti, Vestbruk dodao 29 poena, 14 asistencija i 10 skokova, novi tripl-dabl, pa Portland nije imao šansu. Nurkić je nastavio sa odličnim partijama, 22 poena, 15 skokova, doduše prodao je pet lopti, Portland ih je izgubio 19, previše da bi imali šansu. Lilard je ubacio 34 poena, MekKolum 31, prekinuta je serija Blejzersa od tri pobede. Tander je igrao mnogo bolju odbranu nego u prethodnim mečevima, dobio treću u nizu i sada je treći na Zapadu.

Feniks - Minesota 91:118
Dalas - LA Klipers 106:98
Oklahoma - Portland 123:114
Toronto - Sakramento 120:105

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke