Bogdan srećan nakon povratka, hvalio i Dončića

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.11.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš je odigrao svoj prvi meč još od aprila.

Epa/Tannen Maury
Epa/Tannen Maury

Povezane vesti

Sakramento Kingsi su doživeli poraz na svom terenu od Toronto Reptorsa, a svoj prvi meč u sezoni odigrao je i Bogdan Bogdanović.

Dobio je ovacije pri prvom ulasku na parket, ubacio je svega sedam poena, ali to je normalno kako je zbog povrede propustio kompletnu predsezonu, kao što rekosmo, poslednji takmičarski meč odigrao je u aprilu.

Svestan je srpski košarkaš situacije, srećan je što se vratio na parket, ističe da nije 100 odsto spreman, ali da je zdrav, što je najbitnije.

"Očekivao sam da ću igrati daleko bolje, ali očekivanja nekada mogu biti previsoka. Ovo je bila moja prva utakmica od aprila prošle sezone. Osećao sam se dobro. Noge su dobro, kolena su dobro, nisam 100 odsto spreman, ali sam zdrav", istakao je Bogdanović nakon poraza od Reptorsa.

Novinari nisu mogli da propuste šansu a da srpskom košarkašu ne postave pitanje o Luki Dončiću, koji blista na startu svoje NBA karijere u dresu Dalas Maveriksa.

"Sviđa mi se kako igra. Kao što možete da vidite, evropska košarka je danas na potpuno drugačijem nivou. Mislim da se evropski igrači brže privikavaju nego ranije. Sada ste u mogućnosti da vidite te stvari, vidite pravila i da vidite sve. Ako ste pametni, brzo će te ukapirati stvari", dodao je srpski košarkaš.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke