Bogdan sipao, Bjelica starter, Voriorsi se osvetili, da li gledamo trku ko će izgubiti više mečeva?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.02.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Videli smo neverovatne preokrete, najslabiji timovi nekako odustanu u poslednjoj četvrtini, što odmah izaziva komentare. Vrlo dobri Bogdanović najefikasniji kod Kingsa, šampion željan osvete, rasturio Oklahomu. Bjelica menjao Batlera...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović odigrao je dobar meč protiv Lejkersa, postigao je 21 poen, koliko i Badi Hild, Sakramento je u slobodnom padu, ali klub to ne brine. Do kraja će pružati šansu mlađim igračima, pa je poraz od Lejkersa na neki način, ma kako pogrešno zvučalo, korak napred, kada je draft lutrija u pitanju.

Srbin je ubacio četiri trojke, imao je i 6 asistencija, 5 skokova, Kingsi su izgublili osam od poslednjih devet mečeva kod kuće. Koldvel-Poup ih je terorisao cele večeri, ubacio im je 34 poena, treća četvrtina je bila njegov šou. Na kraju završio je sa 8 trojki od 17 koliko su ubacili Lejkersi. Imao je domaćin šansu početkom poslednjeg perioda da prelomi meč, spustili su se na -1 i u poslednjem minutu, ali je pobeda otišla na Pacifik.



Juta je očekivano slavila protiv Dalasa, Donovan Mičel je ubacio 25 poena, poraz od Portlanda posle duge serije pobeda je brzo zaboravljen. Ovo je 12. trijumf u 13 mečeva za "Džez", prelomili su u finišu, u poslednjih pet minuta Mavsi su dali samo jedan koš iz igre.



Portland je slavio u Arizoni, ne lako kako se očekivalo, ali je Dem Lilard sa 40 poena bio prevaga za goste. Završio je meč polaganjem pošto su Sansi izgubili loptu u finišu, pa su gosti sa -15 stigli do pobede. I ovde su se javile sumnje da Feniks gubi namerno mečeve zbog pikova na draftu, ali u Arizoni to demantuju. Devin Buker je ubacio 30 poena za domaćina.

Minesota je slavila protiv Čikaga, dva tima su bili akteri velikog trejda, Zak Lavin je bivšem klubu dao 21 poen, ali je pobeda ostala u Mineapolisu. Tig je brojao do 25, plej "Vukova" je imao po 7 skokova i asistencija, a povreda Džimija Batlera je donela mesto startera Bjelici. Nije se proslavio kada je šut u pitanju, 8 poena, ali je imao 7 skokova i 4 asistencije.

Derbi to nije bio, Voriorsi su razneli Oklahomu, ostavili ih na 80 poena, Pol Džordž bukvalno užasan, šut 1 od 14, Vestbruk je završio sa 15 poena, 12 skokova i 7 asistencija, ali takođe uz loš šut. Procenti Tandera su bili amaterski, 33%, za tri poena su šutirali 26.5%, pa je jasno što su zaleđeni na -32. Kod Voriorsa, Durant 28, primetna je bila silna motivacija šampiona, ne samo zbog Duranta, već zbog dva poraza od Oklahome ove sezone. Kari je ubacio pet trojki, 21 poen...

Boston je odneo pobedu iz Njujorka uz 31 poen Kajrija Irvinga, imao je i 9 skokova i 8 asistencija, simultanka u MSG protiv domaćina koji će u finišu sezone forsirati mlađe igrače.

Majami je razbio Memfis, Džastis Vinslov je ubacio 17 poena, Tajler Džonson 23, Dragić samo 6, uz 8 asistencija i 6 skokova. Time je Hit prekinuo seriju od tri poraza, ovo im je najubedljivija pobeda u sezoni, i prethodna je bila protiv beznadežnih "Grizlija" koji čekaju odlazak na odmor, u ovom meču bili su bez Evansa i Marka Gasola.

Rezultati:

Sakramento - LA Lejkers 108:113
Juta - Dalas 97:90
Feniks - Portland 104:106
Minesota - Čikago 122:104
Golden Stejt - Oklahoma 112:80
Njujork - Boston 112:121
Majami - Memfis 115:89

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Triple H
Monday, 26.02.2018
03:31

Mogli biste obelezavati bojom imena nasih kosarkasa, da bi mogli lakse da ih nadjemo mi koje ne pratimo NBA toliko, ali nas zanima ucinak nasih ljudi :D Pozdrav

avatar
bagra
Sunday, 25.02.2018
12:41

Nije Dem, nego Dejm Lilard, i winslow decinitivno nije vinslov, nego vinslou, ako vec na srpskom pises.