Bogdan pauzira dvadesetak dana, zahvalan na podršci

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
15:01
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović moraće na nešto dužu pauzu no što se to u prvi mah pretpostavljalo, a sam igrač oglasio se tokom popodneva na "Tviteru" kako bi se zahvalio na podršci.

twitter.com/FBBasketbol
twitter.com/FBBasketbol

Povezane vesti

Šampion Turske oglasio se tokom dana povodom povrede koju je u meču sa Žalgirisom pretrpeo srpski internacionalac Bogdan Bogdanović.

Na zvaničnom sajtu Fenerbahčea postavljeno je zvanično saopštenje u kojem je javnosti predočeno da su obavljeni detaljni pregledi i da Bogdana Bogdanovića očekuje pauza od 2 do 3 nedelje.

"Bogdan Bogdanović je na poslednjem meču sa Žalgirisom povredio skočni zglob na desnoj nozi, a nakon detaljnih pregleda i urađenog skenera utvrđeno je da će proces rehabilitacije trajati između dve i tri nedelje" stoji u saopštenju Fenerbahčea.

Bogdan Bogdanović je prilikom jednog od prodora u sinoćnoj utakmici sa Žalgirisom nagazio na stopalo bivšeg saigrača Lea Vestermana i iskrenuo desni skočni zglob.

Ranije danas Bogdan je objasnio kako se već oseća bolje i da ne očekuje dužu pauzu, a tokom popodneva je na "Tviteru" zahvalio svima koji su mu javno uputili podršku nakon povrede koju je doživeo.


Najvažnija informacija je ta da su pregledi pokazali kako ligamenti nisu oštećeni, a u zavisnosti od toga kako skočni zglob bude reagovao na terapije Bogdan Bogdanović će se vratiti posle desetog novembra ili sredinom sledećeg meseca.

Kako trenutno stoje stvari, Bogdan Bogdanović će propustiti evroligaške okršaje sa Galatasarajem (28. oktobar), Uniksom (2. novembar) i Baskonijom (11. novembar), a trebalo bi da bude spreman za gostovanje Makabiju koje je zakazano za 15. novembar u okviru 7. kola Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke