Bogdan otvorio konferenciju za medije pitanjem koje niko nije očekivao

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net

Najkorisniji igrač "Ol Star" utakmice zvezda u usponu odlučio je da postavi prvo pitanje na konferenciji za medije.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Nedugo nakon završetka utakmice NBA zvezda u usponu kojom je praktično započeo "Ol Star" vikend Bogdan Bogdanović je izašao pred novinare.

Najkorisniji igrač pomenute utakmice poželeo je da on postavi prvo pitanje na konferenciji za medije.

"Mogu li ja da postavim prvo pitanje? Ima li ovde nekoga iz Srbije? Ne. U redu", rekao je Bogdan.

Usledila su pitanja novinara. Prvo je bilo vezano za Bogdanovo iskustvo po pitanju "Ol Star" utakmica, odnosno koliko mu je pomoglo da u noćašnji meč zbog toga uđe opušteniji.

"Kao što sam i ranije govorio, radi se o običnoj utakmici. Neko me je pitao kakva je moja rutina pred 'Ol Star' utakmice, odgovorio sam da svakoj utakmici pristupam na isti način. Pokušavam da da budem najbolja verzija sebe tog dana. Nikada ne znate kada će se dogoditi, večeras se dogodilo", kazao je Bogdanović.

Bogi je za selekciju sveta postigao 26 poena, zabeležio 6 asistencija i 4 skoka. Trojke je šutirao 7/13, za dva poena 2/3.

"Samo sam šutirao, osećao sam se dobro", dodao je Bogdan.

Na konferenciji je otkrio da je propustio priliku da se opkladi sa saigračem Dearonom Foksom i uzme mu novac jer je obećao da će postići poene preko njega.

"Rekao sam mu da ću postići poene preko njega, trebalo je da se kladimo ali nismo. Bilo je zabavno igrati protiv njega, među nama postoji hemija na terenu i van terena i to pokušavamo da prenesemo kada nastupamo za Sakramento", zaključio je Bogdan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stiki1987
Saturday, 17.02.2018
19:30

Znamo da imamo predstavnika na All Star i da niko ne ode da ga doceka od nasih novinara. Pa gde su ti dopisnici i silni nasi ljudi. Isto pitanje Jokica u Londonu prosle godine. Nadam se da cemo u buducnosti da unapred postujemo nase sportiste a ne tek kad naprave uspeh.