Bogdan ostavio "oružje" kod kuće, "kvoterbek" Jokić sipao trojke!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.10.2017.
07:56
Izvor: Sportske.net

NBA karijera Bogdana Bogdanovića započela zakucavanjem, a Nikola Jokić po običaju ukrao šou u Holivudu.

Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli
Beta/AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Sakramento je na startu predsezone naneo poraz San Antoniju, jasno, mnogo pažnje je izazvao debi Bogdana Bogdanovića najplaćenijeg rukija u istoriji. Srbin je dobio 13 minuta, ali kao da je oružje ostavio kod kuće, nije ni pokušavao za tri poena, pogodio jedan od tru šuta, meč završio sa dva poena. Upisao je i tri skoka. Kod pobednika, baš igrači sa klupe Badi Hild, Skaj Labisije i D'Aron Foks najefikasniji.
Sparsi se nisu mnogo zamarali, kao i obično u predsezoni,Oldridž 17 poena, Gasol je promašio svih pet šuteva, a igrao je čak41 minut, Žo Lavernj odlična rola za San Antonio, za svega 6minuta, 10 poena.

Nagetsi su dobili u Holivudu, tandem Haris-Jokić funkcioniše na startu, 25 poena beka Denvera, naš Nikola je dodao 16, šutirao trojke 3 od 4, imao dva skoka i 3 asistencije. Od toga su dve bile NFL pasovi preko čitavog terena!
U ostalim mečevima, Dalas je dobio Milvoki uz 12 poenapleja Jogija Ferela, doskorašnji Bobijev konkurent Aron Bejns seistakao sa 10 poena u pobedi Bostona nad Šarlotom...

U Tenesiju, pobeda Memfisa nad Orlandom, desetak minuta za Zagorcakod domaćina, pet promašaja, nije se upisao, uhvatio je dve lopte.Na drugoj strani Vučević šest poena,

Lejkersi - Denver 107:113
Sakramento - San Antonio 106:100
Dalas - Milvoki 106:104
Boston - Šarlot 94:82
Memfis - Orlando 94:82

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke