Bogdan ne oprašta ni zemljaku, za Vučevića nema leka!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.02.2019.
09:03
Izvor: Sportske.net

Sakramento igra najbolju sezonu u poslednjij 13 godina, ovaj penal nisu propustili. Veliki povratak Voriorsa, Orlando ređa pobede...

Steve Yeater
Steve Yeater

Povezane vesti

Sakramento nije propustio zicer, dobili su slabe Sanse i otišli četiri pobede iznad 50%.

Blistao je Marvine Begli koji pokazuje zbog čega je bio tako visoki pik na draftu. U ulozi šestog igrača on je ubacio 32 poena, dodao i 7 skokova, Bogdanović je ubacio 14 poena imao po 5 skokova i asistencija. Bjelica je promašivao, 10 poena, ali i 8 skokova, zajedno sa Kolijem Štajnom najviše u ekipi.

Pomenuti Begli je imao mnogo motiva, prvo igrao je protiv top pika Ejtona, on je bio drugi na draftu, iako je očekivao da će biti prvi biran.

Drugo, u pitanju je momak iz Arizone, pa je tu nilo uključeno i dosta ponosa. Na kraju, peta pobeda Kingsa u šest mečeva, kasne pola utakmice za Klipersima na osmom mestu.

Podsetimo, čekaju plej of 13 godina, a ovako brzo stigli su do 30 pobeda još pre 14 godins. Kod Sansa koji su izgubili 14 mečeva u nizu, Buker 27 poena, crni klupski rekord je 15 poraza, probaće da ga izbegnu u sredu protiv Klipersa.

Orlando je uz 19 poena i 12 skokova Nikole Vučevića slavio u Atlanti, dobili su nakon tri četvrtine, ostalo je bila formalnost. Medžik je pobedio prvi put u nizu dve na strani od 2014. godine. Očekivalo se da butu umorni posle slavlja u Milvokiju nad liderom, ništa od toga, delovali su sveže i poletno, odigrali i dobru odbranu.

Kevin Durant je ubacio 39 poena, očekivala se lakša pobeda Voriorsa protiv Majamija, presudila su slobodna bacanja Kazinsa u finišu. Hit se držao dobro, bio na pragu pobede, vodili su 19 razlike, ali u poslednjem minutu Durant je pogodio ključni šut, a "Bugi" dotukao ribala. Majami nezadovoljan sa nekoliko spornih odluka, tvrde da su bili koraci pre Durantove trojke, a i odnos bacanja 28:8 bode oči kada je sudijski kriterijum u pitanju. Kod Majamija Ričardson 37 poena, najviše u karijeri, ubacio je osam trojki, bili su blizu, ali na kraju su morali da se pomire sa šestim porazom u sedam mečeva.

Poplava poena u Filadelfiji i pobeda Siksersa nad Lejkersima, Luka Dončić je na matineu presudio Portlandu.

Filadelfija - Lejkersi 143:120
Dalas - Portland 102:101
Sakramento - Feniks 117:104
Atlanta - Orlando 108:124
Golden Stejt - Majami 120:118

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke