Bogdan loš za "Popov" rođendan, Vestbruk "objasnio" Embidu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.01.2018.
09:19
Izvor: Sportske.net

Srbinu drhtala ruka u Teksasu, Rasel Vestbruk je jedva čekao novi sudar sa Filadelfijom...

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Laka pobeda San Antonija, iako u prvom poluvremenu nije izgledalo tako. Sparsi su gotovo pokvarili 69. rođendan Gregu Popoviću, izribao ih je na poluvremenu, pa na kraju Kingsi nisu imali šansu. Sakramento se do sada navikao, 13. puta u nizu su izgubili od San Antonija.

Bogdanović loš, ispromašivao se, pogodio jednu trojku, završio sa tri poena. Kingsi su dali inače 18 trojki, ali sem Foksa sa 26 poena i legendarnog Kartera nije bilo igrača koji će se suprostaviti rezervistima Sparsa. Naime, Popović je startere posle loše predstave ostavio na klupi u nastavku, Forbs sa 23, Manu sa 15, Pati Mils sa 11, su odigrali odlično u nastavku.

Fred Van Der Flit je vodio Toronto do nove pobede kod kuće, ubacio je rekord karijere 25 poena, Kanađani su slavili protiv Lejkersa i obezbedili svom Kouču Dvejnu Kejsiju mesto na klupi na Ol-Staru. On je prvi trener Reptorsa kome je pripala ta čast. Reptorsi su drugi na Istoku, ali trener lidera Bostona, Bred Stivens je prošle godine bio na klupi, pa ga je to eliminisalo iz konkurencije.

Oklahoma je zaustavila poletne Sikserse, 37 poena, 14 asistencija i 9 skokova Rasela Vestbruka presudilo je gostima. S obzirom na probleme u prvom meču u Filadelfiji, ovo je delovalo kao plej of utakmica, tada je Embid prozivao Vestbruka, videli smo sinoć mnogo prljavih faulova, veliki broj slobodnih bacanja, tako je kad se zakuva.

Vestbruk je izjavio da je jedva čekao da objasni neke stvari, na kraju iako su Siksersi vodili na poluvremenu, Oklahoma je dobila i drugi i poslednji duel ova dva tima u sezoni.

Lebron je sa 25 poena i 14 asistencija vodio Klivlend do pobede protiv Detroita. Kavsi dolaze do daha, Kevin Lov je dodao 20 poena, ovo je prvi put da je tim iz Ohaja dobio dva meča u nizu od decembra, to govori kako igraju u 2018. godini. Pistonsi u nevolji izgubili su osam u nizu, dobro su se borili, ali u finišu je ipak klasa domaćih došla do izražaja.

Boban Marjanović nije dobio šansu.

U matine mečevima, Klipersi su slavili, uz dobru partiju Teodosića protiv Pelikansa, lake pobede zabeležili su Milvoki i Hjuston.

Rezultati:

San Antonio - Sakramento 113:98
Toronto - LA Lejkers 123:111
Oklahoma - Filadelfija 122:112
Klivlend - Detroit 121:104
Nju Orleans - LA Klipers 103:112
Hjuston - Feniks 113:102
Čikago - Milvoki 96:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke