Bogdan kombinovao poene i greške, MVP ne može sam, novi "Bradonjin" rafal!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.11.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net

Kingsi gube, Srbin dvocifren, ali i dalje daleko od očekivanja. Brukanje Tandera, protiv Hjustonovih rafala nema spasa...

Beta/AP Photo/Nick Wass
Beta/AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Posle drame Klipersi su odneli pobedu iz Sakramenta. badi Hild je za domaće postigao rekord karijere od 27 poena, ali i promašio šut odluke, pa je pobeda otišla na Pacifik. Goste je predvodio Grifin sa 33 poena, dao je odlučujući koš na nešto više od tri sekunde od kraja. Lu Vilijams je dodao 18, ovo je sedma pobeda Klipersa, druga u nizu, posle očajne serije.

Kod Sakramenta, Bogdanović 10 poena, napravio je 5 grešaka, imao 2 ukradene lopte, asistenciju i skok.

Sjajni ruki Donovan Mičel je odigrao još jednu odličnu partiju, sa 24 poena je predvodio Jutu do pobede protiv Baksa. Domaćin je bio neuobičajeno produktivan u ofanzivi, gotovo neverovatno zvuči podatak da su pogodili 18 trojki.

Pelikansi su napravili preveliki broj grešaka da bi došli u šansu da dobiju u Ouklendu, iako su protiv šampiona imali +14 nakon prve četvrtine. Voriorsi su bili bez Duranta, ali se vratio Drajmond Grin. Kari je ubacio 27 poena, Tompson 24, Stef se raspucao u nastavku, Zaza Pačulija odlično sačuvao Kazinsa (samo 15 poena) i to je bilo dovoljno za pobedu.

Oklahoma je očajna, Vestbruku je nedostajala asistencija za novi tripl dabl, ali njegov tim reša poraze. Pol Džordž je pogodio 1 od 12 šuteva, košmarno veče, 2 poena, Melo je dao 16, ali kada laganoi izgubite od jednog od najgorih timova lige, jasno je kakvo je razočaranje Tander. Kod Dalasa, Novicki 19 poena, Mavsi su odigrali odličnu odbranu, ovo im je druga pobeda u nizu.

Boston je odneo pobedu iz Indijane, nakon minusa na poluvremenu, u trećoj četvrtini su razneli Pejserse. Vodeći tim lige je predvodio Irving sa 25 poena, Horford je dao 21, pa su Pejsersi posle pet pobeda u nizu zaustavljeni. Seltiksi su posle poluvremena šutirali više od 70%, jasno zbog čega domaćin nije imao nikakvu šansu.
 
"Bradonja" je ubacio 37 poena, jedno od njegovih standarnih večeri, Niksi nisu imali šansu iako su vodili na poluvremenu. Usledila je paljba Hjustona posle odmora, pa iako su bili na -22 u jednom trenutku, Roketsi su stigli do trijumfa. Njujork je bio bez Porzingisa, ostali su bz daha u nastavku, ali ima dosta ohrabrenja u njihovoj igri ove sezone. Toronto je uništio slabu Atlantu, sedam Reptorsa su bili dvocifreni, a sve je bilo gotovo do poluvremena, kada su gosti stigli do +28. Ni Sparsi nisu imali problema u Severnoj Karolini, Oldridž i Gasol su završili posao protiv Šarlota, napravili mnogo problema ove sezone odličnom Hauardu, koji je napravio dabl-dabl, ali uz loš šut.

Lilard sa 29 poena i MekKolum sa 26, uz Nurkićevih 17 su slavili u prestonici, posao gostima iz Portlanda olakšan zbog činjenice da su Vizardi bili bez svog lidera Vola, koji će par nedelja biti van terena. Filadelfija je napunila koš Orlanda do vrha, Redik je dao 29 poena, Šarić 31, Embid 18, domaći su ubacili 16 trojki, igrao je i bivši košarkaš Mege, Luvavu, dao 9 koševa. Kod Orlanda čija je odbrana bila bušna kao sir, Vučević 14 poena i isto toliko skokova, posle dobrog starta, Medžik posustaje, osam poraza u nizu. Kada smo kod brojeva, Redik je dao osam trojki, jednu manje od klupskog rekorda.

Rezultati:

Sakramento - LA Klipers 95:97
Juta - Milvoki 121:108
Golden Stejt - Nju Orleans 110:95
Dalas - Oklahoma 97:81
Indijana - Boston 98:108
Atlanta - Toronto 78:112
Šarlot - San Antonio 86:106
Vašington - Portland 105:108
Filadelfija - Orlando 130:111

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 26.11.2017
17:26

Kako je ovaj Kari nemoguc za cuvanje to je nevjerovatno...Znaci lik je sve promasivao sto je mogao,ali odjednom kad je zapnuo nikome nista nije bilo jasno...Znaci stanu 2 igraca da ga cuvaju zavrse jedan lijevo jedan desno on kroz njih,nerealno iako ga ne volim jer je snobcina najveca...Seltiksi koriste taktiku boksera,puste protivnika da se izmori u prvo poluvrijeme i onda samo krenu da timski resetaju,kakva je to samo igra,KAKAV SISTEM,sva ljepota kosarke se ogleda u njihovoj igri...Ogromne pohvale za tim Njujorka koji je izasao i opasno namucio hjuston,mada hjuston malo divlje igra,Njujork nije vise ekipa koja je kao muva bez glave,nego se tacno zna sta hoce u svakom napadu.falilo je par igraca da borba duze potraje,ali sam umirao od smijeha kako je umro Majkl Bizli posle 15 min na terenu,sve zna lik da odigra,ali umire na terenu,ne moze covjek da se pomjeri iako pokusava...Za hardena ne treba trositi rijeci,nenormalan igrac,i hjuston ako sredi malo sistem,a oce jer se sad vratio Pol,je nimalo naivna ekipa,njihova mogucnost da pogode milijardu trojki je nerealna..