Bogdan i dalje među TOP 10 rukija

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.12.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović i dalje se nalazi na listi deset najboljih rukija tekuće NBA sezone.

Epa/Cj Gunther
Epa/Cj Gunther

Povezane vesti

Specijalizovani portal "Hoops Habit" na nedeljnoj bazi pravi listu najuspešnijih rukija u NBA ligi. Na najnovijoj listi srpski internacionalac Bogdan Bogdanović zauzima deveto mesto, što je za jednu poziciju lošiji plasman u odnosu na prethodno rangiranje.

Ovoga puta u obzir su uzete utakmice sa Filadelfijom i Bruklinom koje je ekipa Sakramenta dobila, ali Bogdan nije na obe odigrao podjednako kvalitetnu.

Bolju partiju srpski internacionalac je prikazao u duelu sa Netsima tako da trenutno zauzima deveto mesto na listi najboljih novajlija u NBA ligi.

Bogdan Bogdanović posle 28 nastupa za Sakramento ima prosek od 10 poena, 2,4 skoka i 2,4 asistencije po utakmici. Kingsi su ostvarili 11 pobeda u dosadašnjem toku sezone, a u decembru imaju polovičan učinak 5-5.

Ispred Bogdana Bogdanovića se na pomenutoj listi trenutno nalaze Džon Kolins (Atlanta), Džoš Džekson (Finiks), Denis Smit Jr. (Dalas), Džejson Tatum (Boston), Lauri Markanen (Čikago), Ben Simons (Filadelfija), Donovan Mičel (Juta) i Kajl Kuzma (LA Lejkers).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Saturday, 23.12.2017
11:31

Baš sam jutros gledao na jednom drugom portalu( CBS), tamo nema Bogdana, ali ima Teodosića na osmom mjestu.. Dobri su rukiji :))))))