Bogdan gledao Lebronov "Čikago", Kazins rasturio Nagetse, Crnogorac kao tenk!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.12.2017.
09:41
Izvor: Sportske.net

Bogdan Bogdanović imao prilike da vidi kako to izgleda uživo, Jokić povređen, ali i da je bio tu, ne bi mogao ništa "Bugiju". Naklon za Nikolu Vučevića...

Epa/Michale Reynolds
Epa/Michale Reynolds

Povezane vesti

Akcija se zove "Čikago", nazvana po onoj u kojoj je Lebron srušio Čikago u plej-ofu. Tajron Lu je želeo nešto drugo, ali je njegov najbolji igrač odlučio drugačije. Pogodio je trojku posle pomenute akcije, završio sa 32 poena i blizu tripl-dabla i pobeda je ostala u Ohaju.

Ovo je 13. u nizu za Kavse, nije bila laka, Kingsi su neočekivano pružili veoma jak otpor, Rendolf je ubacio 18 poena, Badi Hild 17, Bogdanović skroman, 5 poena, isto toliko skokova, propisno se ispromašivao.


Kad smo kod "Čikaga" da kažemo da su Bulsi tesno izgubili u Indijani, Viktor Oladipo je prelomio za Pejserse trojkom u poslednjem minutu, bivši treći pik igra odličnu sezonu, meč je završio sa 27 poena.

Velika partija Nikole Vučevića rešila je duel Orlanda i Atlanta. Sjajni Crnogorac je ubacio 22 poena, imao 16 skokova, po 4 asistencije i blokade. Gledali smo produžetke, na kraju su u redovima domaćih više bili zabrinuti zbog povrede Furnijea koji je iskrenuo zglob nego radosni zbog pobede. Ona je došla nakon što je Di-Džej Ogustin na asistenciju Vučevića pogodio trojku za produžetak.

Vučević je u jednoj situaciji završio na parketu posle sjajnog driblinga Hauarda, "Supermen" je zakucao, ali na kraju kad se sve svede, pobednik je Crnogorac.




Boston je očekivano pobedio Dalas, Al Horford je ubacio 17 poena, Kajri 23, ostali su i bez povređenog Markusa Morisa sa 11 igrača, ali ih to nije sprečilo da nastave seriju. Vodeći tim lige protiv timova sa Zapada ima skor 8:0. Klupa je dodala 36 poena i to je bila prevaga.

Kortni Li je ubacio 24 poena u pobedi Njujorka nad Memfisom, Niksi su se vratili na 50% nakon par poraza, Porzingis se vratio na parket, dao 18 koševa. "Grizliji" tonu ovo će biti izgubljena sezona, 12 poraza u 13 mečeva, šest mečeva u nizu su izgubili na strani.

Jokić je i dalje povređen, Denver je izgubio protiv Pelikansa, van svoje dvorane Nagetsi su bezopasni, noćas ih je rasturio Kazins, 40 poena, 22 skoka, po 4 asistencije i blokade. "Bugi" se razgoropadio, sam je pobedio goste iz Kolorada, i pored toga što je prodao 6 lopti i promašio 7 bacanja. Kouč Denvera Meloun je očajan, njegov tim ne igrai uopšte odbranu.

Dramond je ubacio 27 poena i imao 20 skokova, ali se za razliku od Kazinsa nije radovao, njegovi Pistonsi su tesno poraženi u Milvokiju. Adetokumbo je postigao 25 poena za Bakse u meču u kome su oba rivala igrala jake odbrane u nastavku, ali je klupa Pistonsa odigrala loše start poslednje četvrtine, pa ih je Van Gandi okrivio za poraz i najavio promenu rotacije. Da li to znači da će Marjanović dobiti šansu? Teško, presedeo je čitav meč na klupi.

Voriorsi su slavili u Severnoj Karolini bez Karija. Durant je ubacio 35 poena Hornetsima, imao 11 skokova i 10 asistencija, njegov prvi tripl dabl u sezoni, drugi od kada je stigao među Voriorse.

Inače Kari će biti van terena dve nedelje, a nije bilo ni Grina, koji ima problema sa ramenom. Ali, to nije zaustavilo šampiona, Stiv Ker kaže da ima par MVP-ija na raspolaganju i da taj luksuz drugi timovi nemaju.

Rudiju Geju prija startna petorka, ubacio je 16 poena, pa su Sparsi slavili protiv Majamija. Osam igrača je bilo dvocifreno, Gej startuje umesto Kajla Andersona koji se povredio, a bio je zamena za Leonarda koji je i dalje van stroja. San Antonio drži korak sa vodećim dvojcem na Zapadu, kasne dve i po pobede za Roketsima i Voriorsima, iako igraju bez najboljeg košarkaša od početka sezone. Za nešto više u Teksasu, Majamiju je bio potreban bolji Dragić, "Zmaj" je ponovo loše šutirao, meč završio sa 8 poena i 6 asistencija.



I na kraju, Klipersi, novi poraz, Minesota je odnela pobedu sa Pacifika, Teo se nije vratio, Dok Rivers je nezadovoljan našim igračem, o čemu možete da čitate u posebnoj vesti. Taun, Batler, Vigins su bili previše za desetkovanog domaćina koji se spustio sa -19, ali nije imao snage za preokret. Teo nije, ali se vratio Galinari, Italijan je zarđao, šut ga nije služio, završio je sa 7 poena, ali se baš ispromašivao.

Džordan je imao 21 skok, uz 18 poena, ali šut je ono što je Kliperse skupo koštalo. Bjelica je i dalje povređen.

Klivlend - Sakramento 101:95
Indijana - Čikago 98:96
Orlando - Atlanta 110:106 pr.
Boston - Dalas 97:90
Njujork - Memfis 99:88
Nju Orleans - Denver 123:114
Milvoki - Detroit 104:100
Šarlot - Golden Stejt 87:101
San Antonio - Majami 117:105
LA Klipers - Minesota 107:113

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo Buducnost
Thursday, 07.12.2017
15:11

U, drugari, nešto ste se zbunili...Orlando - Šarlot, u tom meču je Hauard onako zalomio Vučevića. A ne protiv Atlante, meč o kojem ste ovdje pisali...

avatar
magister
Thursday, 07.12.2017
13:17

Da li će imati strpljenja za Bogdana? On sigurno može da postane i veliki NBA igrač, ali nisam siguran da će u ovakvom razvoju događaja za to dobiti priliku.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 07.12.2017
19:27

Obicno su najbolji suteri prvo 3 vezane godine sutirali ispod 30% malo u Evropi pa onda u NBA,ali zato kada sa 32 godine buknu,onda je karijera pred njima.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 07.12.2017
12:21

Ovaj Hauardov krosover je bio prije 2 dana, Hauard igra u Šarlotu, Orlando je sinoć igrao protiv Atlante...