Bogdan blistao, Teo pronašao sebe!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.03.2018.
08:12
Izvor: Sportske.net

Kingsi posle drame slavili protiv Njujorka, Teodosić se vraća u formu. Razigrana "Zver", dragocena pobeda za Indijanu u prestonici...

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Skal Labisije je pogodio ključnu trojku za Kingse na manje od dve skunde pre kraja, pa je Sakramento prethodno prokockavši veliku prednost ipak slavio pobedu

Bogdanović je odigrao odličan meč, ubacio 22 pona, imao 7 asistencija. Svi su očekivali poslednju loptu na Srbina, ali je Labisije prelomio.

Oduševljeni Zak Rendolf je utrčao na teren i dobio tehničku grešku, pa su Niksi neočekivano dobili šansu, Kortni Li je namerno promašio bacanje, ali Burkov očajnički šut nije promenio ništa. Kingsi su se revanširali Niksima za poraz u prvom delu sezone.



Slavili su i Klipsi, teže nego što se očekivalo, uz 26 poena Tobijasa Harisa savladali su Bruklin. Doskorašnji igrač Detroita je imao i 8 skokova, Teodosić starter, meč je završio sa 14 poena i 4 asistencije. Bobi nije igrao, njegov tim je jurio prednost i na kraju naneo Netsima deveti poraz u nizu u gostima. Lu Vilijams je pogodio ključni šut, a blokada Tornvela na Džou Harisu značila kraj nade za goste iz Njujorka.



Milvoki je savladao Filadelfiju, Adetokumbo je odigrao najbolji meč posle Ol-Stara, ubacio 35 poena, imao 9 skokova i 7 asistencija, kada je "Zver" u ovakvoj formi, Baksi imaju šanse protiv svakoga. Siksersi koji su prekinuli dobru seriju su postigli 43 poena u prvoj čertvtini, ali su zaspali posle poluvremena. Šarić je brojao do 25, Simonas imao 12 poena i 15 asistencija, Embid 19 poena, ali je "Proces" prodao čak sedam lopti, a tim ukupno 26, jasno je zbog čega su izgubili, iako su na početku bili na +20.

Pelikansi su stigli do očekivane pobede u Dalasu i pojačali šanse za plej of. Entoni Dejvis je ubacio 23 poena, imao 13 skokova, Holidej brojao do 30, Mirotić odličan kao starter, 24 poena. Meč će pamtiti Novicki, 23 poena, najviše u sezoni, prešao je Elvina Hejsa na osmom mestu večne liste koševa iz igre. Njegovi Mavsi su izgubili 17 od poslednje 21 utakmice, mnogi veruju da Mavsi "tankuju" zbog lutrije posle nekih izjava Marka Kjubana, ali kako to dokazati...

Šarlot je pokazao zube Torontu, ali pobede se retko odnose van granica Kanade. Hornetsi su se dobro držali, Kemba Voker je ubacio 27 poena, ipak na kraju iako su istopili -13, gosti su morali da se pomire sa porazom. DeRozan je ubacio 19 poena, Ibaka 17, ovo je prvi put da su Kanađani počistili Šarlot u poslednjih 11 sezona.

Zlatna pobeda za Indijanu u prestonici, rekli smo već, Vizardsi gube dah, Oladipo je sa 33 poena presudio domaćima, Pejsersi su ovom pobedom preskočili Vizardse, stigli do četvrtog mesta na Istoku. Bojan Bogdanović je ubacio 20 poena bivšem klubu, podsetimo u prvom meču protiv Vizardsa koji je Indijana izgubila u februaru brojao je do 29.

U matine terminu, sudar očajnika, Atlanta je dobila Sanse...

Rezultati:

Sakramento - Njujork 102:99
LA Klipers - Bruklin 123:120
Milvoki - Filadelfija 118:110
Dalas - Nju Orleans 109:126
Toronto - Šarlot 103:98
Vašington - Indijana 95:98
Atlanta - Feniks 113:112

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke