Bobiju i Teu mesto za gledanje, u Minesoti odvrnuli klimu u poslednjoj četvrtini!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
08:32
Izvor: Sportske.net

Naši ni sekundu, Klipersi prošli i Nju Orleans. Teksašani se zaledili u poslednjoj četvrtini u hladnoj Minesoti...

CJ GUNTHER
CJ GUNTHER

Povezane vesti

Hjuston je opet ispod 50%.

Poraženi su u Minesoti, 29 poena Hardena nije bilo dovoljno, Tauns je na drugoj strani brojao do 24, imao 11 skokova, po 3 asistencije i ukradene lopte. "Vukovi" su odigrali sjajno drugo poluvreme, nisu se mogli prepoznati u nastavku, izbrisali su -14 i pregazili Teksašane koji su se zaledili u poslednjoj četvrtini, ubacili su samo devet poena.

Za 14 minuta u nastavku, rezultat je bio 42:14 za domaćina, ovo je na neki način bila mala osveta za eliminaciju prošle godine u plej ofu u pet mečeva.

Klipersi su dobili u Nju Orleansu veoma bitan meč, njihova 16. pobeda u sezoni, Bobi i Teo nisu ni ulazili u igru, jedini u timu gostiju, čak je i Sindariju Tornvel odigrao tri sekunde.

Dvojac Galinari - Haris je iskombinovao 41 poen za goste, kod Pelikansa Džej-Ru Holidej 29 poena, 14 asistencija, Entoni Dejvis 24, uz 13 skokova, Rendl rekord karijere, 37 poena. Klipsi su izgubili veliku prednost u finišu, ali je Haris sa dva bacanja ipak odneo pobedu iz Lujzijane. U prvom poluvremenu tim sa Pacifika je ubacio 77 poena, šutirali su neverovatnih 65%.

Vašington je stigao do važne pobede u Njujorku, Bredli Bil je ubacio 27 poena, imao 8 asistencija i 7 skokova. On uvek igra odlično u Medison Skver Gardenu, kao da dobije posebnu inspiraciju, uostalom Vizardsi su dobili devet mečeva u nizu u hramu košarke.

I drugi tim iz "Velike jabuke" je izgubio kod kuće, Klivlend je stigao do pete pobede u sezoni, slavili su protiv Netsa. Tristan Tompson je ubacio 19 poena, imao 14 skokova, ovi timovi sigurno neće videti doigravanje, ali za Kavse je svaka pobeda dragocena. Doneo je pridošlica iz Jute, Alek Burks koji je trejdovan za Kajla Korvera, on je zakucao tri sekunde pre kraja i to je bio pobedonosni koš.

Voriorsi su rutinirali slabu Atlantu, ovakve prilike se ne propuštaju, šampion je slavio posle dobrog uvoda u meč, Durant je ubacio 28 poena, imao samo tri promašaja, dodao je 8 asistencija i 5 skokova. Kari je brojao do 30, Klej Tompson do 27, ovo je bila tek četvrta pobeda Voriorsa u poslednjih 10 mečeva, ali lagano se kompletiraju, čeka se Grin, posle i Kazins, i dalje deluju zastrašujuće, na papiru...

Detroit koji pobeđuje slabe timove, ništa nije mogao protiv Oklahome, gosti su ih spustili na 83 poena, Pol Džordž je ubacio 17, uz 10 skokova, Vestbruk 18, po 6 skokova i asistencija, ali je ovaj meč dobila odbrana gostiju. Detroit je loše šutirao o prekinuo seriju pobeda na domaćem terenu. Od kada je napustila Sijetl, Oklahoma protiv Pistonsa ima skor 15-5...

Nikola Jokić je odigrao neverovatnu partiju u derbiju, Nagetsi su srušili vodeći tim lige u Kanadi.



Rezultati:

Minesota - Hjuston 103:91
Nju Orleans - LA Klipers 126:129
Toronto - Denver 103:106
Njujork - Vašington 107:110
Bruklin - Klivlend 97:99
Atlanta - Golden Stejt 111:128
Detroit - Oklahoma 83:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke