Bobi želi da sruši rekord!

Autor: Beta Beta
četvrtak 04.12.2014.
12:59
Izvor: Beta

Najkorisniji košarkaš Jadranske lige u mesecu novembru Boban Marjanović kazao je da bi voleo da pobede njegovoj Crvenoj zvezdi pređu u naviku.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Zvezda je ovu sezonu u Jadranskoj ligi počela sa 10 pobeda bez poraza i tako prišla na dve pobede od rekorda koji drži Olimpija.

"Pa ne znam da li je ekipi bitno, ali ja gledam da oborimo taj rekord. A i on stoji već dugo, i bilo bi lepo da ga oborimo, da i mi udjemo u istoriju. Pobednički niz koji imamo nam prvenstveno znači za samopouzdanje. želimo da nam pobede predju u naviku", rekao je Marjanović za sajt lige.

Centar crveno-belih proglašavan je i za igrač kola u Evroligi ove jeseni, tako da je dominirao i u Evropi i u regionalnom takmičenju. Zvezda je do sada pobedila velike favorite Cedevitu, Budućnost i Partizan.

"Sve utakmice su bile teške na svoj način, od prve protiv Levskog, pa preko Krke koja nas je umalo pobedila ovde u Beogradu, pa uvek neugodnog gostovanja u Zadru, evroligaškog okršaja sa Cedevitom... Ali ako bih morao da odaberem ipak bi za najtežu utakmicu izdvojio derbi sa Partizanom. Prosto ta utakmica je posebna, teška je i psihički i fizički", rekao je popularni "Bobi".

Marjanović je kazao da mu je jako prijalo kad mu je publika skandirala "MVP" na utakmici protiv Partizana.

"Baš mi je to prijalo. Bilo mi je toliko toplo oko srca da mi čak u tom trenutku nije bilo bitno da li ću da pogodim ono bacanje. Na kraju sam ga i promašio, ali sam dao drugo. Teško je zaista opisati taj osećaj. Recimo, ja sam se kao klinac preselio u Vršac da igram košarku, ali taj osećaj kad se vratim kući je bio čudesan. Nekako najsličniji ovom",
rekao je Marjanović.

Zvezda sutra igra u gostima protiv Valensije meč u Evroligi, u kome do sada ima četiri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Thursday, 04.12.2014
16:25

Napisacu svoju poslednju poruku ovde za sad bar do Aprila me nece biti.Razlog je ovde sto po komentarima navijaca Zvezde vidim da su sve deca.Koliko god da si realan ili nesto oni nikad nece priznati ono sto jeste.Ne mogu da svatiim da navijaci Kk Zvezda pisu da se gasimo ,Zasto ? Znaci Partizan ne sme da ne osvoji titulu.Otkada to postade neosvajanje titule gasenje.Znaci ako Partizan ne osvooji titulu Gasi se,ako Fener ne osvoji Gasi se,ako Bajern ne osvoji Gasi se.Po cemu?14 godina skoro vladamo da mi je neko reko pre sest godina a secam se sezone sa pekovicem i sve da cemo osvojiti 13 zaredom,biti na final fore i sve ovo reko bi mu ti pojma nemas.To je kao sad da kazem ee Zvezdasi osvojicete vi 10 godina jadran zaredom i docice te tri puta na final fore.Kamo srede da je odavno neko nas skinuo sa trona ali ovoliko godina vladavine i cini svakom zadovoljstvo da nas skine i navijaci tj vi jedva cekaate.Ali to nije razlog ako osvojite titulu da kazete da se gasimo.Vi ni malo nemate postovanja prema Kk Partizanu a svi znate sta je uradio za nasu kosarku.I radice to opet abd i zajedno cemo evropi dokazati ko je Srbija u kosarci.Znaci Delije ako vi u fudbal ne osvojite nema vas necete postojati.Isplivacete vi is problema u fudbal i mi iz ovoga.Vratice se ono da cemo se menjati na dve godine sto se tice prvaka najvise.Ja zvezdu u fudbal postujem jel znam ko je on au fudbal i sta je.Ali ocekujem da vi malo postovanja date kosarkasima.Smejete se igracima za koje sutra ce te skakati i radovati se u dresu Srbije.Dokaz je smejali ste se Prosle i nama i bogdanu a onda ste klicali.Ne mogu vise da pisem jel nema potrebe ovde vidim da se ni malo ne ceni ono sto si uradio i ono sto imas .Jer kad jednu godnu zrtvujes i ne osvojis odma ti si nula vi ste mali.Docu u April cestitacu vam titulu ako osvojite jer ste jaki ako ne videcemo.Pozdrav svim navijacima