Bobi sastavio naš idealni tim svih vremena! Nema Đorđevića, Stojakovića...

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.04.2020.
21:01
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv izbor Bobana Marjanovića.

EPA-EFE/MADE NAGI
EPA-EFE/MADE NAGI

Povezane vesti

Preneli smo pre par dana, FIBA je pokrenula izbor idealne petorke našeg nacionalnog tima u periodu od 2000. do 2020. godine, ali samo od igrača koji su nastupali na Evrobasketu.

Boban Marjanović je na svoj način odgovorio na ovaj izazov, nije se obazirao na to ko jeste, ili nije (poput Nikole Jokića) nastupao na Evropskim prvenstvima, već je sastavio idealnu petorku svih vremena kada je u pitanju naš nacionalni tim.

U Marjanovićevoj petorci nije bilo mesta za Aleksandra Đorđevića, Predraga Stojakovića, Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Željka Rebraču i mnogih drugi naših asova.

On se odlučio za ovih Top 5: Teodosić, Danilović, Bodiroga, Jokić, Divac.
-
Baner live stream
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.04.2020
08:52

Dodacu jos i Milojevica i Koturovica.

avatar
Thursday, 30.04.2020
08:45

Djordjevic (Teodosic), Danilovic (Bogdanovic), Bodiroga (Paspalj, Stojakovic), Jokic (Bjelica), Divac (Rebraca, Savic). Ne moze nikako Teodosic pre Djordjevica, brate.

Djordjevic-Obradovic, Jaric, Rakocevic ili Markovic, Danilovic-Beric, Scepanovic, Milosavljevic,
Paspalj-Gurovic, Lucic, Kalinic, Divac-Drobnjak, Topic, Velickovic, Macvan ili Erceg, Savic-Krstic, Tomasevic, Raduljica, Marjanovic ili Milutinov.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 29.04.2020
22:37

Divac za nasu reprezentaciju nijednu bitnu utakmicu nije odigrao kako treba, cak je 2 ili 3 puta izbegavao da igra uopste, a i u NBA je imao sporednu ulogu (ne u timu, nego u ligi, za ligu je bio prosecan igrac), realno previse izvikan igrac samo jer je medju prvima otisao u NBA.

Stojakovic je nas UBEDLJIVO najbolji kosarkas IKADA!!! Za koga god da je igrao em je konstantan bio, em je resavao kada treba, za reprezentaciju uvek bio medju najboljim strelcima, realno nam doneo i SP2002 uz Bodirogu. Osvojio NBA ligu, 2x sampion u trojkama, ma ne moze mu covek naci manu.

Nasi najbolji igraci su Stojakovic, Bodiroga i Jokic, svi ostali su jednostavno ispod njih jedan stepenik, tako da ta preostala dvojica mogu biti bilo koja, ali ajde neka budu Djordjevic i Rebraca

avatar
Wednesday, 29.04.2020
21:43

Kako da stavi Saleta kad se covek oprostio '98? Poslednje EP koje je igrao je bilo ono 1997. Ono sto je greska sto ni Danilovic i Divac nisu mogli da budu u timu jer su se i oni oprostili pre toga.