Bobi o nastupu za reprezentaciju Srbije - Ovo je njegova odluka!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2019.
19:35
Izvor: Sportske.net

Iako naš nacionalni tim tek treba da se plasira na Svetsko prvenstvo, gorostasni centar je već odlučio da li će se staviti na raspolaganje selektoru Đorđeviću.

Beta/AP Photo/Matt Rourke
Beta/AP Photo/Matt Rourke

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije naredne nedelje očekuje sama završnica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

''Orlovi'' će 21. februara gostovati Estoniji, a tri dana kasnije će dočekati selekciju Izraela u Beogradu. Za plasman na Svetsko prvenstvo u Kini, selekciji Aleksandra Đorđevića potrebna je bar jedna pobeda iz ove dve preostale utakmice i svi smo uvereni da će naši reprezentativci ostvariti cilj, pogotovo što će biti pojačani i Milošem Teodosićem koji je ovih dana završio sa Klipersima i NBA ligom.

A njegov doskorašnji saigrač iz Klipersa i novi centar Filadelfije Boban Marjanović definitivno će mu se pridružiti u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu narednog leta. Naime, popularni Bobi je potvrdio da ima želju da igra za Srbiju na ovom takmičenju i ako ga selektor Đorđević bude pozvao neće biti problema oko njegovog nastupa.

''Naravno, želim da igram, nadam se da ćemo prvo uspeti da se kvalifikujemo, 90 odsto smo već uspeli. Nadam se da ćemo dobiti dobru grupu i da će svi hteti da dođu. Jedva čekam da budem u timu i da prođem kroz celo leto i pripreme'', poručio je Marjanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.02.2019
20:44

Iz NBA nama je najbitnije Bjelica da dodje, jer ako ne igraju Jokic i Marjanovic tu ipak imamo Milutinova (uz Veselog najbolji ocenjen igrac EL) i Raduljicu, umesto Teodosica (koji je i dobio otkaz u NBA) imamo Micica (jedan od najboljih ocenjenih plejeva u EL), Jovic, Nedovic u ulozi kombo beka. Umesto Bogdanovica imamo Gudurica, Nedovica, Milosavljevica,... Samo je problm ko umesto BJelice? Macvan je povredjen i skoro celu sezonu nije igrao, Jelovac koji nam je glavna cetvorka u ovim kvalifikacijama, je dobio otkaz u Rusiji, sad je u prosecnom Turskom klubo. Ko da nam igra, Jelovac, Bircevic, Simanic, Jankovic,...?

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 13.02.2019
21:01

Umesto Bjelice imamo Lucica,koga bi i da je Bjelica tu stavio u prvu petorku. Bjelica je toliko usporen igrac,trom,sa losim procentima suta,ali ajde sto su losi,nego su mu takvi kada ostaje sam i nema nikog pored njega. Klasican,klupa igrac. PS: Kalinic isto moze umesto njega,a Jelovca ne bih zvao da mogu da pozovem 300 igraca.

avatar
Čerek B.
Thursday, 14.02.2019
06:27

Nemoj više o košarci molim te.

avatar
Silent
Wednesday, 13.02.2019
22:57

Auu sta ti napisa obavezno batali kosarku nije to sport u koji se razumes Bjelica ima vruhunske procente suta nije Kao Bogdanovic opali 50 puta na kos postigne 10 poena

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.02.2019
21:30

Sve su ti to 3, 4 igraci koji mogu odigrati 10-ak minuta da rasire protivnika i pogode trojku ako dolazi do udvajanja,ali da ti igras sa Lucicem i Kalinicem na cetvorci samo je losa ideja.
Ne znam sto nacrni tolko Bjelicu i njegov sut, on trojke napriemer sutira malo jace od 40% sto se moras priznati nije lose.