Bobi o konačnom spisku: "Biće teško..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 13.06.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Visoki centar svestan žestoke konkurencije.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije uskoro očekuju pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini, "Orlovi" će se u grupi D sastati sa Italijom, Filipinima i Angolom.

Košarkaš Filadelfije Boban Marjanović će se najverovatnije naći na konačnom spisku Aleksandra Đorđevića, ali ističe da će za to morati da se izbori.

"Možemo da napravimo veoma dobar tim, boriću se da budem na spisku za Svetsko prvenstvo. Biće to velika borba, Srbija ima mnogo dobrih igrača koji zaslužuju da se nađu među 12", rekao je Marjanović, prenosi Sport klub.

"Želimo borbu za finale, želimo šansu da igramo za zlato. Imamo velike ambicije, idemo u Kinu da još jednom pokažemo svima da smo jedan od najboljih timova na svetu. Srbija je zemlja košarke i želimo da učinimo ljude u Srbiji ponosnim. Imamo talenat i iskustvo i želimo da stignemo što dalje. Nadam se da će svi biti zdravi".

Reprezentativac Srbije nije imao poseban komentar da rivale u grupi.

"Ako želite da stignete daleko na Svetskom prvenstvu, morate da igrate dobro, a ne da predviđate sa kim biste mogli da se sastanete u sledećoj fazi. Morate da igrate na najvišem nivou. Nije bitno da li je protivnik najbolji tim na svetu ili ne, sve protivnike morate da poštujete i ne smete nikoga da se plašite", objasnio je Marjanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke