Bobi dominirao, sad ostaje samo da se molimo da će sve biti u redu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.02.2019.
08:37
Izvor: Sportske.net

Boban Marjanović ponovo odličan, Sansi konačno pobedili, Sakramento zaostaje, Lebron optužuje saigrače, Lejkersi sve dalje od plej ofa...

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Luka Dončić se vratio tripl-dablom 28 poena, 10 skokova i asistencija, umalo nije napravio "kvadrupl dabl" doduše onaj "pogrešni" imao je 9 izgubljenih lopti, Dalas je pao u Los Anđelesu.

Nisu imali odgovor na Montrezi Harela, 32 poena, Lu Vilijams je dodao 21, veoma važna pobeda za Klipse koji su ponovo odmakli Sakramentu.

Na kraju meča, Dok Rivers je zatražio tajm-aut uzeo mikrofon i pozvao publiku da oda počast svemu što je Dirk Novicki uradio za košarku.

Klipersi su sada preskočili i San Antonio koji je očajno završio "rodeo" turneju, sedam poraza u osam mečeva. U Teksas ih je ispratio Bruklin, D'Anđelo Rasel je ubacio 23 poena, imao 8 asistencija i 7 skokova, tri teške nedelje za Popovića i njegov tim, sada su na granici, osmi, Kingsi imaju dva meča manje.

I Sakramento je poražen, loše partije Srba, Bogdanović 7 poena uz očajan šut, Bjelica jedna trojka za desetak minuta. Minesota je predvođena Taunsom delovala bolje, 34 poena,Derik Rouz je dodao 20. sada i "Vukovi" imaju šanse, dobili su četiri od poslednjih pet mečeva i imaju isto poraza koliko i Lejkersi, dva više od Kingsa i Sparsa, tri od Klipersa, sve je otvoreno u trci od 6. do 8. mesta na Zapadu.

Nastavlja se posrtanje Lejkersa, pali su u Memfisu, Lebron je napravio novi tripl-dabl, 24 poena, 12 skokova, 11 asistencija, ali je doigravanje sve dalje. Jednostavno, ovaj tim ne izgleda kako se očekuje posle Lebronove povrede, Ingram je spakovao 32 poena, na drugoj strani Konli 30, Valančunas 20, uz 14 skokova. Lebron je rekao da ako Lejkerse i dalje progoni nedolazak odnosno propali pregovori oko Dejvisa, onda je franšiza pogrešna, što je verovatno upozorenje mlađim igračima.

Seriji Hardena je kraj, ubacio je 28 poena, posle 33 meča u kojima je davao 30+, "Bradonja" je imao šansu, ali je odlučio da sačeka da istekne vreme u pobedi protiv Atlante. Konačno može i malo da odmori, još petorica igrača su bila dvocifrena, a gostima nisu pomogla ni 36 poena Trae Janga.

Pobedili su i Sansi što jeste vest dana, posle 17 poratza, slavili su protiv Majamija. Devin Buker je predvodio tim sa 20 poena, sedam igrača gostiju bili su dvocifreni, u poslednjoj četvrtini tim Igora Kokoškova dao je 40 poena.

Milvoki je opravdao ulogu favorita, Mildlton i Brogdon su sa po 22 poena zamenili povređenog Adetokumba, osma pobela lidera na strani i najbolji start u gotovo 40 godina.

Bobi Marjanović odličan, 12 poena, 10 skokova, 2 blokade za manje od 22 minute, ponovo je uspeo da popuni odsustvo Embida nakon Ol-Stara. Ipak loše vesti na kraju, povreda kolena, danas ćemo videti koliko će biti odsutan, delovalo je vrlo bolno...
Siksersi su slavili protiv Pelikansa. Srbin se inače povredio minut pre kraja nakon sudara sa dvojicom rivala.

Detroit je uz tripl dabl, 20 poena, po 10 skokova i asistencija Blejka Grifina, kao i 26 poena Drea Dramonda slavio protiv Pejsersa. Novi peh za Indijanu koja je bez Oladipa do kraja sezone, Sabonis se povredio minut pre kraja.

Portland je dobio Kavse, MekKolum je ubacio 35 poena, Blejzersi su u nastavku prokockali veliki prednost, ali su serijom od 14:0 u finišu uspeli da odnesu trijumf iz Ohaja.

Šampion je dobio u Severnoj Karolini, 24 poena, 11 skokova Kazinsa, 26 je ubacio Tompson, na drugoj strani Kodi Zeler 28, partija sezone centra Hornetsa, Kemba je broja do 23. Šarlot je trenutno osmi na Istoku, ali ima samo poraz manje od Orlanda.

La Klipers - Dalas 121:112
Memfis - LA Lejkers 110:105
Minesota - Sakramento 112:105
Hjuston - Atlanta 119:111
Čikago - Milvoki 106:117
Nju Orleans - Filadelfija 110:111
Bruklin - San Antonio 101:85
Majami - Feniks 121:124
Šarlot - Golden Stejt 110:121
Detroit - Indijana 113:109
Klivlend - Portland 110:123

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke