Bobi, ''Delije'' imaju poruku za tebe!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.04.2015.
15:28
Izvor: Sportske.net

Najbolji košarkaš Evrolige će na leto biti želja mnogih evropskih klubova, možda ni NBA više nije tako daleko, ali Zvezdini navijači imaju drugi predlog za Bobija Marjanovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Koliko je Boban Marjanović značio i još uvek znači Crvenoj zvezdi Telekom u aktuelnoj sezoni, najbolje ilustruje statistika Evrolige, gde je Zvezdin gorostasni centar ostvario učinak koji će teško biti nadmašen u dogledno vreme.

Sezona se bliži kraju, Zvezdu očekuje borba za još dva trofeja, ali što je najvažnije, crveno-beli su još jednom osigurali plasman u Evroligu, pa ćemo ih i naredne sezone gledati u elitnoj evropskoj konkurenciji.

Ali, da li je to, samo po sebi, dovoljan motiv Marjanoviću da ostane u crveno-belom dresu i eventualno sa Zvezdom sledeće sezone napravi i korak više u evroligaškoj konkurenciji?

Kako bi ga naveli da razmisli i o toj opciji, navijači Crvene zvezde su pokrenuli peticiju pod nazivom ''Da Bobi ostane u Zvezdi i sledeće sezone''.

Naravno, teško je očekivati da će želja ''Delija'' biti ostvarena, zbog ogromnog interesovanja koje je Marjanović izazvao svojim igrama ove sezone, ali ukoliko peticija bude masovno podržana, ko zna, možda se Bobi i predomisli.

Jer, ipak je on baš u Zvezdi dostigao ''zvezdane'' košarkaške visine i baš u Zvezdi odigrao sezonu iz svojih najlepših snova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke