Bliži se rastanak sa Zvezdom, Milko Bjelica na pragu novog angažmana

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.04.2018.
13:48
Izvor: Sportske.net, pobjeda

Ako ovih dana zaista dođe do njegovog rastanka sa Crvenom zvezdom, izgleda da je već izvesno gde bi mogao da nastavi karijeru.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je juče napraila nekoliko izmena u svom sastavu, pred početak takmičenja u Superligi Srbije.

Dilan Enis je otišao u Saragosu, a iz FMP-a su se u redove crveno-belih vratili Filip Čović i Aleksa Radanov.

Iz jučerašnjeg Zvezdinog saopštenja ostalo je ineizvesno i šta će biti sa Milkom Bjelicom, sa kojim se vode razgovori o mogućnostima dalje saradnje.

Ako kao u slučaju Enisa bude došlo do prevremenog rastanka, jedan klub je već spreman da reaguje.

Naime, podgorička ''Pobjeda'' prenela je informaciju da u barskom Mornaru prate situaciju sa Bjelicom, da su već kontaktirali iskusnog igrača koji bi za njih bio veliko pojačanje pred borbu za titulu prvaka Crne Gore.

Barani su i prošle sezone vrebali priliku da angažuju Bjelicu, nije im se ukazala, ali ovoga puta se čini da bi možda mogli da uspeju u svojoj nameri.

Međutim, ''Sportando'' danas prenosi svoja saznanja da se za Bjelicu interesuju i pojedini klubovi iz Turske i Španije, što bi za njega, svakako, bile primamljivije opcije.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Tuesday, 17.04.2018
14:59

Mislim da je ovo velika greska. Milko je retko potcenjen igrac. Problem je u treneru. Ako pogledate svi igraci su u drugom delu sezone u velikom padu forme, a to jedo trenerskog tima. Nama ni jedan igrac tokom sezone nije napredovao. Davidovac je igrao sjajno, onfa je gurnut u zapecak zbog, po meni, najveceg promasaja,Enisa, i na kraju ga nije bilo nigde. Tako i Milko.

avatar
Tuesday, 17.04.2018
14:27

Veliku si štetu naneo KK Crvena Zvezda i njenim navijačima tvojim nastupima, pogotovo u drugom delu sezone.nPartije koje si pružao su bile skandalozne. Daleko ispod svakog proseka igrača koji ima toliko međunarodnog iskustva.nUmesto da budeš glavni igrač tima i zamajac, ti, tvoj odnos, forma, ma užas jedan. Sramotno.nIdi, samo idi više iz našeg kluba.nNismo mi na poziiji pleja izgubili sezonu već na tvojim igrama i na poziciji 4-ke.

avatar
k1b0q1
Tuesday, 17.04.2018
14:05

Putuj igumane 👋

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 17.04.2018
13:58

A kada će Alimpijeviću biti uručen otkaz? Šta se čeka? Nije ispunio zacrtan cilj, situacija je jasna.