Bliži se rastanak Mege i Milojevića, ovo je njegov sledeći korak u karijeri!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2020.
17:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Plan je napravljen i potpuno je jasan. Čeka se samo pravi trenutak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dejan Milojević već osam godina gradi svoju trenersku karijeru na klupi Mega Bemaksa, tokom koje je uspeo da ''lansira'' veliki broj talentovanih košarkaša, od kojih je, naravno, najpoznatije ime Nikola Jokić.

Sadašnji as Denver Nagetsa je direktno iz Mege otišao u NBA ligu i tamo izgradio svetski poznato ime i jedna je od najvećih zvezda u najjačoj ligi sveta.

Ali, polako se bliži vreme da sličnim putem, iz Mege u Ameriku, krenei Dejan Milojević.

U razgovoru za ''Novosti'' je potvrdio da mu je glavni cilj u nastavku trenerske karijere angažman u NBA ligi, a odlazak u Ameriku treba da uskladi i sa svojim sinom, koji je talentovani košarkaš i koji takođe ima želju da se uskoro preseli ''preko bare''.

''Trenutno igra u Beovuku i zadovoljan sam njegovim razvojem, kakav je košarkaš, a i kakav je čovek postao. Borben je kao i ja, ali igra potpuno na drugoj poziciji, bek je, pa ne mogu da kažem da imamo sličnosti.

Dovoljno je dobar da obezbedi stipendiju na američkom koledžu, tako da je naša porodična želja da naredne godine svi odemo u SAD.

Mislim da je za njega najbolje da završi tamo fakultet, a i nadam se da će moj sledeći korak biti NBA. Ipak, želje su jedno... Ne znam da li će se ostvariti, ali plan nam je otprilike takav'', izjavio je Milojević.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke