Blistaju na Malom Kalemegdanu, pao još jedan potpis!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.06.2019.
15:40
Izvor: Sportske.net, KK Crvena zvezda

Zvezda polako pravi tim za učešće u Evroligi.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/MO

Povezane vesti

Kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić potpisao je danas novi trogodišnji ugovor sa "crveno-belima".

Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu.

"Branko Lazić (30 godina, 197cm) kao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi postao i jedan od stubova napretka, kao i kasnijih uspeha kluba. Osim regionalnih i domaćih trofeja, uspeha u Evrokupu i Evroligi, jedan je od najomiljenijih igrača milionske armije navijača Crvene zvezde od kojih je dobio i nadimak 'ministar odbrane' zbog ogromnog i beskompromisnog požrtvovanja na terenu, ali i poštovanja i odnosa kluba", navodi se u saopštenju kluba.

Direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić ponosno je govorio nakon produžetka saradnje sa kapitenom Brankom Lazićem.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu", istakao je Sunturlić.

Prethodno je Crvena zvezda obnovila saradnju i sa Bilijem Beronom, pa se polako stvara tim za Evroligu i domaća takmičenja u narednoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 24.06.2019
16:28

Kapiten ostaje da dize trofeje i nama pritisak ponekad ! :D Covek koji je tu zbog svojih ljudskih kvaliteta koji su mnogo veci nego kosarkasko znanje. Sledece sezone jos 3 pehara za Lazu !