Blažiča "pojeo" Beograd

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.10.2015.
18:27
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič otkrio je za grčke medije kako nikako nije mogao da se navikne na život u Beogradu, zbog čega mu je selidba u Vitoriju jako prijala.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Slovenački reprezentativac Jaka Blažič razdužio je tokom minulog leta opremu Crvene zvezde Telekom i preselio se u Vitoriju gde nastupa za ekipu Laboral Kuće.

Komentarišući za grčke medije svoj boravak u Srbiji Blažič je otkrio da mu život u Beogradu nikako nije odgovarao i da mu je zbog toga prijala selidba u Vitoriju.

"Nisam mogao da se snađem u velikom i tako živom gradu kao što je Beograd. Transfer u Laboral Kuću je najvažniji korak u mojoj karijeri" kazao je Blažič.

Bivši bek Crvene zvezde Telekom rođen je u malom mestu Jesenice u Sloveniji zbog čega mu mnogo više prija način života u Vitoriji nego u srpskoj prestonici.

"Mir i spokojstvo kojim odiše Vitorija kao grad su možda i najidealniji uslovi koje bih mogao da pronađem. Mogu 100 odsto da se fokusiram na košarku" dodao je Blažič.

Reprezentativac Slovenije u Zvezdi je proveo dve godine a "Delije" je "kupio" svojom srčanošću i posvećenošću košarci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Friday, 23.10.2015
21:01

Ove izjave sportista prestaju da imaju bilo kakav smisao, brate ili cuti ili govori istinu, nema potrebe za tim, tolikim i takvim dodvoravanjem, pa isti ovaj Blazic koje inace gotivim je ovde pricao kao mu se svidja Beograd i posebno je isticao tu njegovu zivost koja mu je navodno smetala, pa ako ti smeta reci odma, pa nece te niko ubiti da moras da se preselis 2500 km da bi rekao... Ovo sto sada pisem nije toliko zbog Jake i ove izjave koja nije nimalo strasna koliko je zbog skoro svakog stranca koji dodje da igra nesto u Srbiji od Ibanjeza koji daje izjave kao da mu je Srbija ostvarenje sna...

avatar
Trener u romingu
Friday, 23.10.2015
18:53

Kako kažu Dzerald Batleru u filmu 300...Pažljivo biraj svoje reči Blazicu...Mozda ti odluče kako ćeš biti dočekan ispred Delija....