Blat napravio šou na konferenciji, čuće se do Bele kuće!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
23:14
Izvor: Sportske.net

Bivši strateg Klivlenda progovorio o geopolitičkoj situaciji nakon trijumfa Olimpijakosa nad Real Madridom.

Epa/Yuri Kochetkov
Epa/Yuri Kochetkov

Povezane vesti

Više nego zanimljivo bilo je na večerašnjoj konferenciji za medije koju je Dejvid Blat održao posle trijumfa Olimpijakosa nad Real Madridom.

Crveno-beli iz Pireja uspeli su da se oporave od poraza od Panatinaikosa u prvenstvu i da vežu pobede nad Bajernom i šampionom Evrope.

Očito da je Dejvid Blat bio veoma raspoložen usled dobrih partija svog tima u poslednje dve evroligaške utakmice, pa prosto nije želeo da završki konferenciju za medije posle samo dva postavljena pitanja.

"Ne, ne, ne... Moram da dobijem makar još jedno pitanje. Posle Panatinaikosa postavljeno mi je hiljadu pitanja. Sada smo dobili Real Madrid i vi mi postavljate samo dva pitanja, mora da se šalite sa mnom", uz osmeh je konstatovao Blat.

Bio je to samo početak veoma zanimljivog izlaganja koje je imalo šaljiv ton, ali će svakako reči Dejvida Blata stići i do Bele kuće.

"Hajde, pitajte me šta god hoćete. Želite da čujete nešto o geopolitičkoj situaciji na Bliskom istoku, mogu i o tome?", kazao je trener Olimpijakosa, a potom dodao,

"Mogu da vam kažem da je svet u velikim go****a. Kada imate lidere kakve mi danas imamo u svetu onda ste u velikoj nevolji. Velika je šteta što Mišel Obama nije odlučila da se kandiduje za predsednicu jer bih glasao za nju", rekao je Blat.

Dejvid Blat je jevrej rođen u Americi. Poseduje državljanstvo SAD i Izraela, a na osnovu onoga što je večeras rekao jasno je da spada u grupu onih koji ne podržavaju aktuelnog lidera Amerike Donalda Trampa i način na koji upravlja Državama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke