Blamirali Lebrona, Jokićev Denver najbolje u istoriji!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.11.2018.
08:35
Izvor: Sportske.net

Ne mogu se prepoznati, ono što su učinili noćas ulazi u anale. Hrvat dokrajčio Kokoškova, Toronto kao mašina...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Ovo je zaista novi Denver. Ponovo su odigrali fantastičnu odbranu, spustili Lejkerse na 87 poena, Lebrona na samo 14, pa utakmica ulazi u istoriju, pobeda od 32 poena razlike je najveća u istoriji Nagetsa protiv Lejkersa.

Milsap, Marej i Bisli su dali po 20 poena, Jokić 14, po 7 skokova i asistencija. Lejkersi su šutirali ispod 40%, nikako nisu nalazili rešenje u napadu, ovo je bila osveta Denvera za oktobarski poraz na Pacifiku.

Jokić je sa par trojki odlepio svoj tim u drugom poluvremenu, u poslednjoj četvrtini domaćin je razneo goste iz Los Anđelesa u odnosu na koje sada ima dve pobede prednosti.



Indijana je dobila u Arizoni, Majls Tarner je dominirao u reketu 16 poena, 13 skokova, imao je čak 5 blokada, Sansi nisu imali odgovor na centra Pejsersa, doduše ušli su u tesnu završnicu, ali je Bojan Bogdanović trojkom prelomio meč. Tim našeg Kokoškova ima samo četiri pobede u dvadesetak mečeva, Ti Džej Voren je brojao do 25, ali čini se da je ovo proces učenja, nedostaje im mirnoća u završnici i biće sigurno još ovakvih poraza.

Toronto je nezaustavljiv. Vodeći tim lige je pripitomio i "Grizlije" u Tenesiju, Kavi Leonard je ubacio 17 poena, imao 10 skokova i 5 asistencija, ni minus od 17 poena nije obeshrabrio goste, počeli su da pogađaju u nastavku, Van Flit je kao šesti igrač bez promašaja iz šest šuteva pogurao tim ka novom trijumfu. Memfis mora da povede računa, ponovo su ostali bez daha u nastavku, za vikend su u Njujorku izgubili meč u kome su imali +13 u prvom delu.

Kad smo kod Njujorka, Niksi su izgubili na severu od Detroita, Stenli Džonson je sa 21 poenom dao veliki doprinos sa klupe, Grifin brojao do 30, Pistonsi koriste prosečnost Istoka, start od 11-7 je dobar, ali devet pobeda napravili su protiv timova koji su ispod 50% uspeha. Koga briga, Dvejn Kejsi u svojoj prvoj sezoni u Motaunu želi plej of i ako ovako nastave to ne bi trebalo da bude problem, trenutno su na deobi četvrtog mesta sa Indijanom...

Iznenađenje u Majamiju, peta pobeda Atlante u sezoni, Tre Jong je ubacio 17 poena, imao 10 asistencija i 5 skokova, Houksi su dve od pet pobeda zabeležili protiv Hita kome ništa ne polazi za rukom. Džoš Ričardson je imao otvoren šut za pobedu domaćina, promašio je, Majami ima samo dve pobede više od Houksa. Dragić je zbog kolena propustio još jedan meč.

Majami - Atlanta 113:115
Feniks - Indijana 104:109
Denver - LA Lejkers 117:85
Memfis - Toronto 114:122
Detroit - Njujork 115:108

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke