BL - Jović majstorskom partijom odveo Bajern u polufinale

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.05.2018.
23:09
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija srpskog internacionalca iz redova minhenskog Bajerna. Stefan Jović odveo ekipu u polufinale, tri skoka nedostajalo za "tripl-dabl".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši minhenskog Bajerna pokazali su karakter i sa dve vezane pobede u seriji sa Frankfurtom uspeli da se plasiraju u polufinale plej-ofa Bundeslige.

Ekipa Dejana Radonjića prvo je vratila brejk u Frankfurtu, a večeras je u majstorici slavila rezultatom 90:70 (16:26, 23:11, 20:15, 31:18) i ukupnim skorom 3:2 otišla u polufinale plej-ofa nemačkog prvenstva.

Utakmicu u "Audi Domu" obeležila je fenomenalna partija srpskog reprezentativca Stefana Jovića koji je za 29 minuta na parketu zabeležio "dabl-dabl".

Bivši košarkaš kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde mt:s postigao je 19 poena (4/5 za dva, 3/5 za tri), upisao 10 asistencija i zabeležio 7 skokova, što znači da je malo nedostajalo da kompletira "tripl-dabl".

Jovića su pratili Džered Kaningem (15 pts), Redži Reding (13 pts, 3 as), Nihad Đedović (12 pts, 5 sk, 3 as) i Devin Buker (12 pts, 3 sk), a dvocifren poenterski učinak zabeležio je i Danilo Bartel (11 pts, 8 sk).

Vladimir Lučić ni večeras nije bio u sastavu zbog povrede, baš kao ni Milan Mačvan koji je već duže van terena zbog teže povrede ligamenata kolena.

Plasman u polufinale večeras je overila i Alba iz Berlina, a evo kako izgledaju polufinalni parovi:

Bajern Minhen - Brose Bamberg
Alba Berlin - Ludvigsburg

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke