BL - Brose ubedljiv, Musli odličan

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.12.2017.
20:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Brose Bamberga vratili su se na pobednički kolosek u Bundesligi, pošto su danas upisali ubedljiv trijumf u susretu sa Miteldojčerom.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Aktuelni šampion Nemačke vratio se na pobednički kolosek u Bundesligi, pošto je nakon prošlonedeljnog poraza od Oldenburga danas ubedljivo savladao ekipu Miteldojčera.

Brose je na svom terenu slavio rezultatom 103:66 (30:8, 28:24, 24:10, 21:24) i tako stigao do desete pobede u petnaest prvenstvenih utakmica.

Strateg evroligaša iz Bamberga Andrea Trinkijeri iskoristio je priliku da podeli minutažu na sve igrače koji su se našli u protokolu, a oni su mu se revanširali dobrom igrom i ubedljivom pobedom.

Svih jedanaest igrača Brose Bamberga koji su danas igrali protiv Miteldojčera uspeli su da se upišu u listu strelaca, a najefikasniji je bio Luka Štajger sa 21 poenom i 3 skoka.

Srpski centar Dejan Musli nije postigao najveći broj poena, ali je bio najkorisniji igrač u svom timu sa indeksom 25. Bivši košarkaš Partizana postigao je 16 poena (6/7 za dva), upisao 8 skokova i zabeležio 4 asistencije.

Luka Mitrović još uvek ima problema sa povredom i nije bio u protokolu za meč.

Nakon desete pobede u prvenstvu Brose Bamberg godinu završava na trećem mestu bundesligaške tabele iza Bajerna i Albe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke