Bjelica zna, vratilo se naše vreme, a njegove reči o reprezentaciji će vas dovesti u euforiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.03.2019.
17:30
Izvor: Sportske.net, glasamerike.net

Lepe reči Nemanje Bjelice koje ulivaju poverenje.

FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi
FIBA/Ciamillo-Castoria/Marchi

Povezane vesti

Nemanja Bjelica jedva čeka Svetsko prvenstvo u Kini.

Reprezentacija Srbije će se takmičiti na tom turniru, slobodno možemo da kažemo da smo favoriti za medalju ukoliko odemo u najjačem sastavu, o čemu je za "Glas Amerike" govorio upravo Nemanja Bjelica.

U jednom delu intervjua je napomenuo da smo među favoritima.

"Znaš kako, ja mogu stvarno sa ponosom da kažem da kako sada stvari stoje, posle Amerike imamo najbolji tim. Nije to sad ono 'e ako ne napravimo rezultat, ne osvojiš zlato srebro ili bronzu ili ispadneš u prvom krugu, e sad vi ste najgori'. Ne. Na papiru, konačno je došlo to naše vreme da imamo najbolju reprezentaciju. Jednostavno, treba dosta stvari da se poklopi, da bi se napravio uspeh, da sada ne ulazimo dublje, nije ni vreme ni mesto za to, ali kažem, drago mi što ću opet biti deo reprezentacije i što konačno uživam u košarci", rekao je Bjelica.

Bez lažne skromnosti govorio je i o ogromnoj želji da zaigra za reprezentaciju.

"Stvarno, tu sam igraću za reprezentaciju i jedva čekam da malo budem ono što jesam. To mogu da budem samo u reprezentaciji, ovo mi je nekako... znaš kako, da ostaneš ovde u NBA moraš da shvatiš ovo kao posao, a reprezentacija je stvarno zadovoljstvo i ne može da se poredi sa NBA, tako da jedva čekam, verovatno kao i svi koji su deo reprezentacije.

Imamo sjajnu ekipu i mislim da je ova generacija zaslužila jedno zlato na ovim velikim takmičenjima što dolaze. Samo stvarno, imao sam težu povredu pre dve godine i nije fraza kada kažem - samo da smo zdravi. Stvarno, da svi budu zdravi, da završe sezonu, da budu uspešni, a potom, videćemo šta nam leto donosi", rekao je Nemanja Bjelica.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BojanMC
Thursday, 14.03.2019
21:53

Neka budu kompletni jednom , pa nek bude kako bude. Ali bilo bi lepo da ne pricamo steta sto nije Jokic, steta sto nije taj i taj...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
18:51

Teodosic, Jovic, Micic/Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic, Micov/Kalinic, Lucic, Bjelica, Jokic, Raduljica, Milutinov, Marjanovic. PRICAJ sa Nikolom!

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 14.03.2019
18:45

Nekako i ja mislim da je ovo nasa sansa velika,koliko god Ameri delovali nepobedivo,mislim da sad imamo veliku sansu,samo da svi budemo na okupu i da se svi odazovu ,na to mislim naravno na Jokica!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
19:18

Tesko, brate, sve ispod 10 do 15 razlike bi bio uspeh...

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 15.03.2019
01:03

Ja sam i uracunao da im nije dan :D svestan sam da je mala verovatnoca ali mozda se desi :D

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 14.03.2019
22:37

Ljudi su glupi pre svega,a onda ima i taj deo gde su neobrazovani i internet koriste samo da vide rezultate i sta radi komsinica na fb,pa ne znaju da se SVAKA ekipa moze dobiti,ako ides na to da ti je taktika sut za 3 poena. Mi Ameriku ne mozemo dobiti NIKAKO DRUGACIJE i NIKADA!!! Na svakoj poziciji je njihova treca ekipa bolja od nase prve i to daleko bolja,tipa Durent je hodajuci mecap,Kari je najbolji suter IKADA,Klej jedan od,mislim ne moram ni da pisem,koga god da posalju sila su,ALI i takvi oni ne mogu pobediti ekipu koja uzme 90 suteva za 3 i pogodi 50%,NE MOGU NISTA!!! Nemamo mi neke sutere,tipa Bogdan sutira 30%,Gudura 35%,Nedovic 30%,Jokic 35%,ALI im se moze desiti dan,da sutiraju 50%,da jednostavno momke krene sut,imas eto Jokica koji ce da razigrava,Tea,njih dvojica mogu ostavljati ostale momke u jako lepim situacijama i igras pa sta bude,svejedno su ih ovi izmasakrirali 40 razlike,ovako ne bi izgubili preko 60 ako ih bas ne bude islo,a ako ih krene i ako bude bas njihov dan,pobedice. Sami to jednom ispodprosecnom treneru NIKADA nece pasti na pamet.

avatar
Znajsha
Thursday, 14.03.2019
18:44

Bilo bi lepo, kao sto Beli prizeljkuje, da se ova generacija odazove i zaigra kompletna na vaznom takmicenju SP i stavi tacnu na jedno uspesno poglavlje.Verujem da cemo biti kompletni uz postedu od povreda.A sto se tice medalja, bice tesko.Sve zavisi od fizickog stanja igraca i Saletove taktike i kalkulacija.Zahvaljujuci kalkulacijama smo osvojili zadnja dva srebra.

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 14.03.2019
22:30

Sale NEMA TAKTIKU! Kalkulacije,kao i svaka neinteligentna osoba ima,to sto je neko ljigav,ne znaci da je pametan!