Bjelica: "Tim može da 'raste', imamo sjajnu hemiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nemanja Bjelica izneo je svoje prve utiske o Sakramento Kingsima tokom dana za medije.

twitter.com/SacramentoKings
twitter.com/SacramentoKings

Povezane vesti

Uobičajena je praksa da uoči početka NBA sezone svaki od timova organizuje poseban dan za predstavnike medija, pa je tako na red došao i Sakramento.

Bogdan Bogdanović zbog intervencije na levom kolenu nije bio prisutan, ali zato jeste Nemanja Bjelica koji se tokom leta priključio Kingsima.

"Prvi dan je uvek težak, ali imamo sjajnu hemiju. Momci su spremni da rade i to je to. Imamo još nekoliko dana do prve utakmice, svi su pokazali da su u odličnoj formi", rekao je Bjelica.

Bivši košarkaš Minesote priključio se treninzima Kingsa nakon završenih obaveza u dresu sa državnim grbom.

"Ovde sam samo nedelju dana ali mogu da kažem da se radi o sjajnoj grupi momaka. Još uvek se upoznajemo, mnogo je ljudi u stručnom štabu ali za sada mogu da kažem da je atmosfera u svlačionici odlična", objasnio je "Profesor".

Novinari su primetili da je Bjelica radio na sebi tokom leta.

"Ukoliko želite da igrate u NBA ligi i da budete na najvišem nivou, onda morate da radite mnogo u pauzi jer vam to donosi mnogo dobrog. Važno je ostati zdrav, voditi računa o svom telu", kazao je srpski košarkaš.

Komentarišući ekipu, Nemanja Bjelica je istakao da u timu postoji mnogo perspektivnih igrača koji bi na duže staze mogli da pokažu mnogo toga.

"Bogdan mi je tokom leta govorio o timu, o ljudima ovde koji su prijateljski nastrojeni, ali i o tome da su svi maksimalno fokusirani kada dođe vreme za rad. Kao tim možemo da rastemo, imamo mnogo talentovanih igrača", rekao je Bjelica.

Za Sakramento Kingse će posle mnogo godina ponovo igrati dvojica Srba. Mnogi se nadaju da će Bogdan i Bjelica pomoći ekipi da ponovo bude kompetitivna.

"Ovaj grad definitivno zaslužuje pobede, čuo sam da su navijači među najboljima u ligi, da su ludi za košarkom, a to je perfektno", zaključio je Beli.

Do početka NBA sezone ostalo je manje od mesec dana, a Kingsi će u prvih nekoliko mečeva igrati bez Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja od intervencije na levom kolenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 26.09.2018
10:27

Covek 3 godine u Americi i CUO je da su navijaci medju najboljima,pa treba zabraniti nekim ljudima da daju izjave?