Bjelica probudio reprezentativnu euforiju, mnogo smo jaki!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

U susret završnici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Nemanja Bjelica dao izjavu kojoj se svi radujemo.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije još uvek nije obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo u Kini, ostalo je da plasman potvrdi ili protiv Estonije u gostima, 21. februara, ili protiv Izraela tri dana kasnije.

Nemanje Bjelice, kao ni ostalih naših NBA igrača neće biti u tim mečevima, ali on je, kao i svi mi, uveren da u predstojeće dve utakmice kvalifikacija neće biti nikakvih neprijatnih iznenađenja, bez obzira u kom sastavu reprezentacija Srbije bude nastupila.

A onda, sledećeg leta, ako sve bude kako očekujemo, ''Orlovi'' će na Svetskom prvenstvu nastupiti u najjačem mogućem sastavu. Ima pozitivnih nagoveštaja i od Nikole Jokića, a kada je Nemanja Bjelica u pitanju, nikakvih dilema nema.

''Naravno da ću biti tu za Srbiju, imamo još jednu ili dve utakmice, ali spremni smo za Svetsko prvenstvo'', izjavio je Bjelica za ''Trendbasket''.

On je naglasio i da je reprezentacija Srbije najjača na svetu posle selekcije SAD, što bi trebalo i da potvrdi u Kini.

''Ako svi budemo igrali možemo da napravimo veliki rezultat. Ako se svi odazovemo i budemo zdravi, najbolja smo reprezentacija na svetu posle SAD. Ovo je naše vreme, a imamo i grupu mladih igrača koji dolaze'', poručio je Bjelica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Monday, 04.02.2019
16:45

Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Jokic, Marjanovic.
Jovic, Nedovic, Guduric, Lucic, Macvan, Raduljica, Milutinov.
To je to.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
17:56

Samo Gagi umesto Gudure:-D Gde ti je Kalinic? Previsoka ti je prva postava.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 04.02.2019
20:01

Gde ti je Vasa Micic, jedan od najboljih plejeva ove sezone u EL?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
14:13

Teodosic, Micic/Jovic/Peno, Nedovic (da li ce on biti spreman za SP?)- Bogdanovic, Milosavljevic- Micov/Kalinic (a i Todor je isto povredjen, nemojte to da zaboravite), Lucic - Bjelica, Macvan (isto pitanje k'o i za Nedovica i Todorovica)/Jelovac- Jokic, Milutinov/Raduljica, Marjanovic (Musli). Od ostalih bih pozvao jos i Pota, Paunica i Gudurica (i Zagorca ukoliko se popravi pa da bude na sirem spisku), eventualno Gagica ili nekog drugog viseg igraca- 24.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.02.2019
16:33

Gagica ili Kuzmica.

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 04.02.2019
13:43

Bas naprotiv,mladih a dobrih igraca,ne racunajuci Jokica,skoro da nemamo nijednog,sve prosek i to u evropskim okvirima. Sada ova reprezentacija ima kakve takve sanse da pobedi Ameriku i uzme EP,posle ove generacije,bice cupavo,ako Jokic ne bude redovno igrao,dok se ne pojave novi kvalitetni igraci.