Bjelica ponovo u Evropi? Poznato i gde!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 17.07.2018.
23:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se srpski reprezentativac vraća na "Stari kontinent".

Beta/AP Photo/John Raoux
Beta/AP Photo/John Raoux

Povezane vesti

Nemanja Bjelica je minule dve sezone proveo u NBA ligi, kao član Minesota Timbervulvsa.

U najjaču ligu na svetu je otišao kao MVP Evrolige, nije ipak uspeo da se nametne u Mineapolisu, pa je ovog leta ostao bez kluba.

Bilo je priče da je dogovorio saradnju sa Filadelfija 76ersima, ali danas su se pojavile informacije da od toga neće biti ništa i da bi reprezentativac Srbije mogao da se vrati u Evropu.

Bjelica je na "Starom kontinentu" nosio dresove Crvene zvezde, Baskonije i Fenerbahčea, a sada bi karijeru mogao da nastavi u redovima moskovskog CSKA.

Naime, jedan od izvršnih direktora Evrolige je u izjavi za italijanski portal "Sportando" rekao da samo "Armejci" imaju mogućnost da potpišu Bjelicu od svih ekipa koje će naredne sezone igrati u Evroligi.

Tako bi bez sumnje srpski košarkaš dobio priliku da se domogne i titule u elitnom takmičenju, u kojem je svojevremeno bio MVP, dok je nosio dres Fenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 18.07.2018
02:02

Da njega zaobidju povrede i lako će on da izabere ekipu. Da ga gledamo ponovo i u reprezentaciji, fali nam dosta. CSK-a po meri od Evropskih klubova, ne verujem da će se vratiti u Fener mada nije otišao na ružan način odatle te nije isključeno.

avatar
Wednesday, 18.07.2018
00:58

Срећно Бели !

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 17.07.2018
23:46

Samo CSKA, Real, Fener i Olimpijakos imaju dovoljno para da ga plate. Tako da je logično da će tu negde doći.

avatar
rale_vojvoda
Wednesday, 18.07.2018
07:43

Realno takvi klubovi ga i zasluzuju,ko god ga potpise na velikom je dobitku,vrlo zahvalan igrac sto je dokazao u Evropi ali i u NBA kad je dobijao minute.