Bjelica ostao bez kluba!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.07.2018.
21:32
Izvor: Sportske.net

Leto velike neizvesnosti za srpskog reprezentativca.

Beta/AP Photo/Jim Mone
Beta/AP Photo/Jim Mone

Povezane vesti

Nemanja Bjelica će posle tri godine u Minesoti ovog leta promeniti sredinu. Prema poslednjim informacijama iz Amerike, koje je večeras na Tviteru objavio poznati novinar Adrijan Vojnarovski, srpski košarkaš postaje neograničeni slobodni agent, pošto su Timbervulvsi povukli svoju ponudu za njega.

Umesto Bjelice, odlučili su da potpišu drugog slobodnog agenta, Entonija Tolivera, sa kojim je potpisan ugovor na godinu dana.

Za sada nema konkretnijih nagoveštaja gde bi Bjelica mogao da nastavi karijeru, a osim opcija u NBA ligi, ne treba odbaciti ni mogućnost njegovog povratka u Evropu, jer će sada sigurno biti i zainteresovanih evroligaških klubova.

Bjelica je odigrao ukupno 192 utakmice za Minesotu, a prošle sezone je ostvario prosečni učinak od 6.8 poena, uz 4.1 skok i 1.3 asistencije.

Pre odlaska u NBA ligu, Bjelica je nastupao za Fenerbahče, od 2013. do 2015. godine, pre toga je igrao tri godine u Baskoniji, a od 2008. do 2010. je bio član Crvene zvezde.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Stankovic
Tuesday, 03.07.2018
09:13

Neka se okuša josš godinu dana u nekom slabijem klublu gde će imati veći prostor za igru , ako mu ne ide nek se vrati u evropu tu je barem stekao neki status i sigurno će igrati za neki top euro klub.