Bjelica operisan u Njujorku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.03.2017.
20:00
Izvor: Sportske.net

Minesota Timbervulvsi saopštili su da se Nemanja Bjelica nalazi u Njujorku gde je obavljan hiruški zahvat na stopalu koje je povredio prošle nedelje.

Epa/Cj Gunther
Epa/Cj Gunther

Povezane vesti

Krilni košarkaš Minesota Timbervulvsa Nemanja Bjelica nalazi se u Njujorku gde je danas obavljena hiruška intervencija na njegovom povređenom stopalu!

Srpski internacionalac doživeo je prethodne nedelje frakturu na jednoj od kosti levog stopala, nakon čega je Minesota sopštila da je za Belog sezona završena.

Posle informacije da Bjelica mora "pod nož" srpski košarkaš je doputovao u Njujork gde mu je na klinici za Specijalnu hirurgiju operisana kost, a Minesota će naknadno obavestiti javnost o tome koliko će bivši košarkaš Crvene zvezde odsustvovati sa terena.

Za selektora reprezentacije Srbije biće to jako važna informacija jer će biti jasnije da li Bjelica ima šanse da nastupi na Eurobasketu ili je to nemoguća misija.

Srpski reprezentativac je zbog povrede stopala letos propustio Olimpijske igre u Rio de Žaneiru i nema sumnje da bi još jedan izostanak sa velikog takmičenja predstavljao veliku štetu za samog igrača ali i za "Orlove".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Tuesday, 21.03.2017
21:22

Бели одмара поново. Заслужио је . Замене су ту нема бриге.😀