Bjelica odabrao Evropu - U igri SAMO dve opcije?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica karijeru će nastaviti u Evropi ali se postavlja pitanje ko od evroligaša može da priušti igrača NBA kalibra.

Epa/Paul Buck
Epa/Paul Buck

Povezane vesti

U utorak popodne stigla je potvrda informacije da je Nemanja Bjelica odbio ponudu Filadelfije jer želi da karijeru nastavi u Evropi.

Srpski internacionalac imao je na stolu jednogodišnji ugovor koji su mu ponudili "Siksersi", ali je iz privatnih razloga odlučio da se vrati na "Stari kontinent".

Preneli smo juče vest koju je plasirao specijalizovani portal "Sportando", a u kojoj se navodi da samo moskovski CSKA može sebi da priušti igrača NBA kalibra kakav je Nemanja Bjelica.

Situacija ipak nije tako jednostavna jer situaciju prati i Željko Obradović koji možda ima i jače adute od Moskovljana.

Nemanji igranje u Istanbulu nije strano, dve sezone je nosio dres Fenerbahčea i jasno je da ne bi ni prolazio proces adaptacije na grad i klub. Ponuda Fenerbahčea možda ne bi bila identična kao ona iz Moskve, što ne znači da ne bi zadovoljila apetite srpskog reprezentativca.

Rečeno implicira da priča oko novog angažmana Nemanje Bjelice nije unapred ispričana i da Fenerbahče neće tako lako pustiti da tako kvalitetan igrač pojača konkurenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke