Bjelica o šamaru od Argentinaca i velikoj pobedi, pred Srbijom je lepa budućnost!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.09.2019.
16:28
Izvor: Sportske.net

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca se oglasio nakon pobede protiv selekcije SAD.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije slavila je u doigravanju za plasman od petog do osmog mesta protiv Sjedinjenih Država.

Jasno, velika pobeda "Orlova", iako smo ispali iz borbe za medalje, pobedom smo Amerikance poslali da se sa poraženim iz duela Poljske i Češke bore za sedmo mesto, šta god da urade, ostvariće najgori plasman u istoriji Mundobasketa.

Nakon utakmice, govorio je za medije i Nemanja Bjelica, koji je imao dugačko i veoma emotivno izlaganje nakon poraza od Argentine.

Vidno je da je Beli i dalje razočaran zbog činjenice da smo ostali bez medalje, ali je utisak i da mu je današnji trijumf popravio raspoloženja.

"Jeste da zvuči čudno, ali stvarno velika pobeda za nas. Dobili smo Amerikance. Nije da se ni njima nije igralo, ali uvek je teško igrati ovakve mečeve. Gledaš druge ekipe, mogli smo da budemo mi, uvek vraćamo film, gde smo grešili i šta smo mogli da učinimo bolje. Nadam se da smo se na neki način iskupili", izjavio je Bjelica, prenosi "Telegraf".

On dodaje i da reprezentativci nisu uradili ništa loše i da poraz od "Gaučosa" jako boli, ali da se iz ovoga trebaju izvući pouke, Bjelica veruje da je pred Srbijom lepa budućnost.

"Ništa mi nismo uradili loše... Ajde da smo se zezali, izlazili i divljali nego smo bili normalni. Ali dešavaju se ovakvi porazi i baš bole. Nisam igrao dve godine, vratio sam se sa puno entuzijazma da možemo da napravimo dobar rezultat. Dobili smo šamar od Argentinaca. Ništa, glavu gore, hvala narodu. Nije lako ni vama, ni nama. Za jedno pet do deset godina ćemo biti svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo pouku iz ovoga i imamo stvarno lepu budućnost", dodao je košarkaš Sakramento Kingsa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.09.2019
17:02

Ako budete igrali dugo kao Skola onda imate budućnost, svetsko prvenstvo je na svakih 5 godina.

avatar
REVØLT
Thursday, 12.09.2019
17:10

Luis Skola (je) najbolja škola.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 12.09.2019
20:12

Cetri. Samo ovaj put je bilo na pet, kako bi se odvojilo od fudbalskog svetskog prvenstva.

avatar
REVØLT
Thursday, 12.09.2019
16:56

Prokletstvo Indijanapolisa. Mislim da bi za nas mozda i bilo bolje da smo onda izgubili, a da smo posle toga osvojili jos jedno cetiri ili pet zlata:-//// (cetiri)/(pet)