Bjelica ne zaboravlja - Ko je "Orlove" naučio da budu MONSTRUMI!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.08.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije bio deo tima koji je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ali je danas poručio šta misli o saigračima i kome je posebno zahvalan.

Beta/APPhoto/Manu Fernandez
Beta/APPhoto/Manu Fernandez

Povezane vesti

Muška košarkaška reprezentacija Srbije vratila se iz Rio de Žaneira sa srebrnim odličjem, a već nakon finalne utakmice sa Amerikancima izabranici Aleksandra Đorđevića počeli su da šalju pozdrave Nemanji Bjelici.

Krilni centar Minesote zbog povrede nije igrao na kvalifikacionom turniru u Beogradu i nije mogao da putuje u Rio ali je mislima u svakom trenutku bio uz saigrače o čemu svedoči i njegovo današnje obraćanje na "Tviteru".

Očigledno je da je Nemanja Bjelica bio pun utisaka nakon što su njegovi saigrači stigli u srpsku prestonicu pa im je na pomenutoj društvenoj mreži odao priznanje i pomenuo momka koji je mnogo dao reprezentaciji.

"Kakve ja saigrače imam u reprezentaciji... koji su to MONSTRUMI!!! Svemu si nas naučio Krle" napisao je Nemanja Bjelica.


Sigurni smo da vam objašnjenje nije potrebno, posebna zahvalnost ide na račun bivšeg kapitena reprezentacije Srbije Nenada Krstića koji se oprostio od dresa sa državnim grbom nakon Mundobasketa u Španiji.

Šta da kažemo, ovo je još jedan dokaz da muška košarkaška reprezentacija Srbije funkcioniše kao porodica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke