Bjelica mora ''pod nož''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.03.2017.
09:48
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Očigledno, povreda je takve prirode da je rešenje u hirurškom zahvatu.

Epa/Paul Buck
Epa/Paul Buck

Povezane vesti

Znate već, tokom prošle sedmice u istom danu stigle su dve zabrinjavajuće informacije o povredama naših reprezentativnih košarkaša.

Bogdan Bogdanović je povredio skočni zglob u evbroligaškom meču između Bamberga i Fenerbahčea, dok je Nemanja Bjelica, takođe zbvog povrede zgloba, praktično već završio sezonu u NBA ligi.

Njegov klub, Minesota Timbervulvs je tu informaciju i zvanično potvrdila, a ''Sport klub'' je sinoć preneo najnovije informacije u vezi Nemanjine povrede.

Prema tim saznanjima, on će već danas otputovati u Njujork, gde bi trebalo da bude podrvrgnut hirurškom zahvatu.

Detaljnijih vesti na tu temu za sada nema, ali očigledno da se radi o težoj povredi i u ovom trenutku je zaista teško prognozirati da li će ''Beli'' biti spreman za Evrobasket tokom leta.

Podsetimo, on je zbog povrede propustio i prošlogodišnje Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 20.03.2017
13:15

Bas steta poceo je da igra dobro ,medu onom gomilom alavaca koji misle da svako treba da ima svoju loptu,da mu Tibodo da vecu slobodu da malo kreira ,dodaje ,sutira ima li bi 10 pobeda vise ,on u 8 napada ne overi loptu.Oni rudari zidaju u trojicu a povratna im nije ni u malom mozgu.Brz oporavak.

avatar
MultiMagic
Monday, 20.03.2017
14:07

Potpuno si u pravu. Sve skoreri neki, nikakva timska igra, malo raznovrsnosti. Od trenutka kada se povredio Levin i Bjelica preuzeo malo vise minuta mnogo bolje deluju, valjda ce i sledece sezone da to shvati odmah Tibodo a ne da sile kao ranije.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.03.2017
12:28